Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий пояснив, чому Захід не дозволить Україні перемогти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий пояснив, чому Захід не дозволить Україні перемогти Росію

Захід вважає, що програш Росії викличе непрогнозовану турбулентність

3 липня 2024, 12:13 comments1812
Поділіться публікацією:

Протягом останнього часу лунає все більше похмурих прогнозів із приводу того, що Україні таки доведеться йти на переговори з Росією і, можливо, навіть поступитися територіями.

Військовий пояснив, чому Захід не дозволить Україні перемогти Росію

Війна в Україні

Втім, як відзначає військовий Юрій Касьянов, насправді ситуація не така вже й трагічна і загалом складається на нашу користь.

За його словами, окупанти попри панування в повітрі, багаторазову перевагу в живій силі й бронетехніці, в снарядах і дронах так і не змогли домогтися вирішальної перемоги на жодному напрямку.

"Літо ще не закінчилося, наступальний потенціал ворога не вичерпався, але навіть у разі локального успіху для розвитку наступу й стратегічного прориву в нього немає ресурсів. Фактично противник веде битву за поліпшення переговорних позицій у ймовірному торгу про мир", — відзначив Касьянов.

При цьому він переконаний, що ніхто в Європі, навіть угорський прем’єр Віктор Орбан, не зацікавлений у поразці України.

"Наші західні партнери — і Байден, і Трамп — чудово розуміють, що поразка України означатиме повний та остаточний злам системи світового правопорядку, що склалася після Другої світової війни, й настання ери суцільної турбулентності, яка запросто може закінчитися світовою ядерною війною та повною катастрофою для людства. Розуміють це й у Китаї, розуміють це навіть наші вороги в Росії", — заявив військовий.

За його словами, для України це є плюсом, втім, є і мінус — ніхто не зацікавлений у поразці Росії.

"Поразка Росії — це та сама турбулентність і, можливо, з таким самим трагічним кінцем для планети. Тому програти нам не дадуть, але й перемогти — з парадом у Москві — не дозволять", — заявив Касьянов.

На його думку, у такій патовій ситуації наше завдання — завдати такої військової поразки армії Росії, коли вона вже не зможе воювати.

"Ще раз: наше завдання — розгром армії агресора, а не звільнення територій. Якщо військова машина орків розвалиться, то й території повернуться. А якщо не розвалиться — то не повернуться, й війна буде вічною", — розповів Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові називають Байдена поганим союзником і бажають йому поразки на виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини