Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий не стримав емоцій від вбивства росіянами маленької дівчинки та мирних жителів у Вінниці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий не стримав емоцій від вбивства росіянами маленької дівчинки та мирних жителів у Вінниці (ВІДЕО)

Військовий заявив, що загибла дитина була одного віку з його похресницею

14 липня 2022, 17:59 comments1334
Поділіться публікацією:

14 липня  окупанти знову вчинили черговий страшний злочин в Україні. Ракетний обстріл призвів до смерті десятка мирних жителів та дітей. Український військовослужбовець записав та виклав у мережі емоційне відео, де розповів як теракт у Вінниці та смерть маленької дівчинки шокувала його.

Військовий не стримав емоцій від вбивства росіянами маленької дівчинки та мирних жителів у Вінниці (ВІДЕО)

Ракетний удар по Вінниці (фото з відкритих джерел)

Від побаченого на місці трагедії, своїх емоцій не зміг стримати навіть військовий. Адже за  останніми оновленими даними, під час ракетного обстрілу у місті, російські окупанти вбили 21 людину, серед яких є троє дітей.

 Захисник України записав відео, де розповів про теракт, який шокував місто.

"Щойно знесло вітром… носилки… там взагалі дитина частинами…", — написав емоційно боєць.

У коментарі під відео він написав, що загибла дитина була одного віку з його похресницею.

Військовий не стримав емоцій від вбивства росіянами маленької дівчинки та мирних жителів у Вінниці (ВІДЕО) - фото 2

Військовий не стримав емоцій від вбивства росіянами маленької дівчинки та мирних жителів у Вінниці (ВІДЕО) - фото 3

Ракетний удар по Вінниці: що відомо.

"Коментарі" інформували про те, що ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше містоОдна з ракет, якими російські окупанти вдарили по Вінниці, тримала курс на Житомир. Про це повідомив житомирський міський голова Сергій Сухомлін на сесії Житомирської міськради.

Також "Коментарі" писали про те, що вінничани заявили про понад 10 зниклих безвістиЗа оновленими даними ДСНС, станом на 16 годину 14 липня, потерпілих внаслідок ракетного удару по Вінниці 52 особи, з яких три дитини, ушпиталено до лікарень. Відомо, що 34 людини доправили до реанімації, вони в важкому стані. Попередньо, є пошкодження 55 будівель довкола місця трагедії та знищено і ушкоджено 40 приватних автомобілів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що рятувальники показали моторошні фото удару по Вінниці. На рятувальників та медиків, які працюють на місці вибуху, куди потрапила російська ракета, покладаються великі надії. Саме від їхнього професіоналізму в ці хвилини залежить чиєсь здоров'я, а, можливо, і життя. Рятувальники опублікували перші знімки, що відбувається на місці удару та які наслідки від попадання ворожої ракети.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини