Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий: Хтось опускає ЗСУ та командування, потрібна реакція Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий: Хтось опускає ЗСУ та командування, потрібна реакція Зеленського

Хтось працює над дискредитацією ЗСУ, відзначив військовий Юрій Касьянов

24 червня 2024, 12:47
Поділіться публікацією:

Як відзначив військовий Юрій Касьянов, хтось або по дурості своїй, або за своїм злим умислом, який він вважає правильною "політикою" — опускає ЗСУ.

Військовий: Хтось опускає ЗСУ та командування, потрібна реакція Зеленського

Юрій Касьянов

"Опускає командування, опускає рівень довіри в суспільстві. Робить із ЗСУ винуватця всіх бід і страшилку для населення. Цапа-відбувайла. Уже навіть бордів "Вірю в ЗСУ" не видно. Недолуга, деморалізуюча, репресивна мобілізація, чехарда з командним складом, безглузді закони, що виправдовують будь-які тупі накази, скандали навколо генералів", — відзначив Касьянов.

На його думку, пора вже верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському втрутитися і навести порядок.

"Немає довіри до Сирського — замініть. Винен Содоль — проведіть розслідування і замініть. Позбавтеся фаворитів і зробіть ставку на незручних професіоналів. Підкоригуйте закони. Очольте мобілізацію. Пора. Якщо ми залишимося без армії — втратимо Україну", — підкреслив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий Ігор Луценко повідомив про те, що в армії взяли реванш негідники, які в 14-му і 22-му проявили себе з найгіршої сторони. Під лозунг "вірю в ЗСУ" ці кадри продовжили це ж ЗСУ і знищувати. Військовий стверджує, що мова йде про людей, яким байдуже, воювати проти Путіна чи за Путіна, за НАТО чи проти НАТО, в них немає жодних переконань. Лише колосальна вправність у показусі і брехні для начальства та пригніченні підлеглих.

За його словами, зараз нове покоління командирів, покоління 14/22, повстає проти старого і байдужого. Молоді люди прагнуть воювати і перемагати, старі — хочуть будь-якою ціною лишатися на посадах і командувати підлеглими, тому числі і ціною нашої перемоги, підкреслив Луценко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини