Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт розповів, коли вдасться вирівняти ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт розповів, коли вдасться вирівняти ситуацію на фронті

Швидше за все Сполучені Штати не відновлять допомогу Україні, про це заявив військовий експерт Олег Жданов. За його словами, зараз Білим Дім надто слабкий, щоби протидіяти «трампістам» у плані ухвалені закону із допомогою для України

1 березня 2024, 12:11
Поділіться публікацією:

Разом з тим, як вважає військовий експерт, панікувати з цього приводу не варто. На його думку, з часом Європа зможе замінити всі поставки зброї та боєприпасів, які Україна отримувала від Сполучених Штатів.

Військовий експерт розповів, коли вдасться вирівняти ситуацію на фронті

Війна в Україні

При цьому, як вважає Жданов, поки ЄС не наростить поставки озброєння в Україну, то на фронті можна буде спостерігати "просідання".

На думку військового експерта, можливо, вирівняти ситуацію ЗСУ зможуть влітку. При цьому, додав він, до осені уже стане більш-менш зрозумілою ситуація, і можуть бути ухвалені певні рішення.

Зокрема, говорить Жданов, до того часу військові або перейдуть в активну оборону, або ж навіть зможуть сформувати гвардію наступу.

При цьому військовий експерт додав, що зараз просто треба пережити важкий момент, поки йде переорієнтація поставок озброєння в Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ситуація на фронті зараз складна. Він підкреслив, що українські військові ведуть жорсткі бої з окупантами, сили яких переважають. Головнокомандувач запевнив, що ворог несе значні втрати, втім продовжує атакувати позиції Сил оборони. При цьому Сирський додав, що іноді українські військові все ж мають успіхи на окремих ділянках фронту.

Окрім того, військові розповідали, що на фронті ситуація важка через відсутність необхідної зброї, особливо снарядів. За їх словами, військові їх змушені економити на відміну від окупантів, які можуть дозволити собі безперервно обстрілювати позиції Сил оборони. Військові кажуть, що окупанти розуміють, що військовим катастрофічно бракує боєприпасів, тому зараз активізувалися по всій лінії фронту і намагаються використати своє "вікно можливостей".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини