Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський відверто розповів про ситуацію на фронті та назвав свої завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський відверто розповів про ситуацію на фронті та назвав свої завдання

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів, що він веде роботу у військових частинах, які тримають оборону на Авдіївському та Курахівському напрямках. За його словами, ситуація там дуже напружена

29 лютого 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Сирський, українські військові ведуть жорсткі бої з окупантами, сили яких переважають. Головнокомандувач запевнив, що ворог несе значні втрати, втім продовжує атакувати позиції Сил оборони. При цьому Сирський додав, що іноді українські військові все ж мають успіхи на окремих ділянках фронту.

Сирський відверто розповів про ситуацію на фронті та назвав свої завдання

Олександр Сирський

Головнокомандувач також повідомив, в чому зараз полягають його основні завдання.

"Моя задача — ефективно використати бойові можливості озброєння і військової техніки наших підрозділів для нанесення максимальних втрат противнику та знищення значної частини його артилерії та бронетехніки",
- сказав Сирський.

Також він підкреслив, що ще одним його завданням є утримання позицій, які займають Сили оборони, а також повернення територій, з яких ЗСУ змушені були відійти.

Щоб досягнути поставлених цілей, каже Сирський, необхідно грамотно розподіляти резерви. За його словами, він звертає увагу командирів на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність та адекватність прийнятих рішень відповідно до обстановки, яка склалася та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами.

Нагадаємо, раніше Олександр Сирський розповів, що  українські захисники героїчно вибили російських загарбників з околиць Орловки Покровського району Донецької області. Зокрема, Олександр Сирський відзначив мужність, стійкість та героїзм військовослужбовців 3-ї штурмової та 25-ї окремої повітряно-десантної бригад.

Разом з тим, як повідомляв портал "Коментарі", російський диктатор Володимир Путін заявив, що не збирається завершувати війну в Україні. За його словами, зараз російські військові мають перевагу на лінії фронту та "звільняють" території Донбасу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини