Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт прогнозує важку битву на півдні: коли вона розпочнеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт прогнозує важку битву на півдні: коли вона розпочнеться

Черник закликав не піддаватися ілюзіям

14 серпня 2022, 19:28 comments2422
Поділіться публікацією:

Найближчим часом розпочнеться битва за правий берег Херсонської області. Вона буде важкою і виснажливою. Таку заяву зробив військовий експерт Петро Черник в ефірі 24 каналу.

Військовий експерт прогнозує важку битву на півдні: коли вона розпочнеться

Битва за правий берег Херсонської області буде важкою (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що цей бій буде складним.

 "Прогулянка не буде легкою. Готуємося до важкого і виснажливого бою, який ось-ось має розпочатися Я б не спокушався, що цей бій буде легким. Вважаю, що для противника утримання цього плацдарму теж є важливим завданням", – наголосив Черник.

Фахівець назвав гарною новиною звістку про те, що командування загарбників покидає Правобережжя Херсонщини. Але Петро Черник закликав не піддаватися ілюзія, що українським захисникам звільнити ці териорії буде непросто. Адже, на його думку, угрупування на цій стороні у них досі велике, відтак вони все одно будуть воювати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя. Після того, як ЗСУ прицільно вдарили по всіх мостах у Херсонській області командири окупантів почали тікати до Мелітополя. Партизанський рух Мелітополя вже готовий зустрічати росіян. Такою інформацією в ефірі загальнонаціонального телемарафону поділився мер Мелітополя Іван Федоров. Федоров пояснив, чому росіяни вирішують із Херсона перебиратися саме до Мелітополя. За його словами, Мелітополь — найближча точка до Криму та з міста зручно вести командування. Наразі український опір зайнятий тим, що встановлює, хто саме з окупантів перебрався до Мелітополя, аби українські спецслужби отримали точні імена, прізвища, звання. У Мелітополі справді почали фіксувати приїзд із Херсона російських офіцерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

14 серпня 2022, 20:16

По прогнозу ИКД российские военные с каждым днем все больше будут убегать в поля боя и за 2 месяца освободят Украину.


Новини