Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт назвав місяць, коли ЗСУ перейдуть у контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт назвав місяць, коли ЗСУ перейдуть у контрнаступ

Черник спрогнозував, що наприкінці серпня настане переломний момент у війні

7 липня 2022, 20:38 comments1561
Поділіться публікацією:

Військовий експерт Петро Черник розповів, коли у війні настане переломний момент. За його словами, в кінці серпня ЗСУ перейдуть у контрнаступ. Про це Петро Черник розповів 24 каналу. 

Військовий експерт назвав місяць, коли ЗСУ перейдуть у контрнаступ

Коли Збройні сили України перейдуть у контрнаступ (фото з відкритих джерел)

На думку Петра Черника, активні бойові дії не закінчаться через кілька тижнів чи місяців. 

"Я не прихильник швидкої концепції перемоги, навпаки, я вважаю, що ця війна буде затяжною. Зараз ми можемо спостерігати стан певної "стратегічної рівноваги" – окупанти не мають сил та засобів на нові захоплення, а ми ще не зібрали всю вогневу потугу, аби вибивати їх із нашої землі", – заявив експерт.

Експерт вважає, що окупанти рф не сформували достатньо сил, щоб просуватися на 10–15 кілометрів в глиб. Саме тому вони перегруповуються для подальшого наступу.

"Чи прийде час, аби вибити російських окупантів – прийде. Але це станеться за умов, коли установок HIMARS буде не десяток, а хоча б сотня.Противнику важливо просуватися вглиб української території, і він робитиме для цього геть усе можливе. ", – сказав Черник.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна заявили, що беруть "паузу" у війні проти України. Представник міноборони Росії Ігор Конашенков оголосив 7 липня, що країна-агресора бере оперативну "паузу" у війні проти України. За його словами, підрозділи окупаційних військ зараз проводять "заходи щодо заповнення бойових можливостей". У Міноборони РФ уточнили за час, коли діятиме пауза у війні військові РФ зможуть взяти невелику відпустку, набратися сил, поспілкуватися з близькими. Але насправді Росії потрібна не стільки для відпочинку військовослужбовців, а для того, щоб, навпаки, підготуватися у затяжній війні, оскільки в Росії вже зараз великі проблеми з резервом і до того ж, дуже страждає економіка

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини