Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка була права: у Путіна заявили, що беруть «паузу» у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка була права: у Путіна заявили, що беруть «паузу» у війні проти України

У Міноборони РФ заявили, що хочуть дати можливість військам набратися сил і відпочити

7 липня 2022, 19:03 comments2133
Поділіться публікацією:

Представник міноборони Росії Ігор Конашенков оголосив 7 липня, що країна-агресора бере оперативну "паузу" у війні проти України. За його словами, підрозділи окупаційних військ зараз проводять "заходи щодо заповнення бойових можливостей". Як повідомляє видання "Коментарі", про це Конашенков заявив на брифінгу, пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Розвідка була права: у Путіна заявили, що беруть «паузу» у війні проти України

Ігор Конашенков. Фото: із відкритих джерел

У Міноборони РФ уточнили за час, коли діятиме пауза у війні військові РФ зможуть взяти невелику відпустку, набратися сил, поспілкуватися з близькими.

Зазначимо, портал "Коментарі" повідомляв, що на Заході наперед знали, що російська армія візьме невелику паузу після запеклих боїв на Луганщині. Так в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) повідомлялося, що пауза в наступальній операції в Україні Росії потрібна не стільки для відпочинку військовослужбовців, а для того, щоб, навпаки, підготуватися у затяжній війні, оскільки в Росії вже зараз великі проблеми з резервом і до того ж, дуже страждає економіка, яку потрібно поставити на військові рейки. Тільки в такому разі можна розраховувати на тривале протистояння.                                                      

У ISW також звернули увагу на той факт, що у Кремлі практично щодня говорили про просування окупаційних військ, про захоплення нових територій, але після того, як росіянам вдалося встановити контроль над Лисичанськом про успіхи, наче забули.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зарано Сергій Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Сергій Гайдай розкрив подробиці, де досі точаться важкі бої.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини