Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий Буняк: Що б ця наша влада не вчудила, армія позицій не покине
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий Буняк: Що б ця наша влада не вчудила, армія позицій не покине

Більшість військових підтримує головкома Валерія Залужного, про це в коментарі «Еспрессо» сказав заступник командира мотопіхотному батальйону з озброєння у 24-й ОМБр Степан Буняк, передають «Коментарі»

6 лютого 2024, 18:22
Поділіться публікацією:

Інформаційні гойдалки, які влаштувала влада із приводу ймовірного звільнення Валерія Залужного, є неповагою як до військовослужбовців, так і до всього суспільства, заявив Буняк.

Військовий Буняк: Що б ця наша влада не вчудила, армія позицій не покине

Військові радять владі не втручатися у їх справи

За його словами, абсолютна більшість військових підтримує дії Валерія Залужного.

"Радив би владі, не компетентній у військовій справі й командуванні Збройними Силами України, не втручатися в ті механізми, які є ефективними та дають гідну відсіч ворогу"
, – відзначив Буняк.

За його словами, представники влади мають чим займатися, зокрема, дипломатією, економікою чи працювати над створенням нових зразків озброєння.

"А військовим варто було б дати спокій та дати нормально працювати"
, – говорить Степан Буняк.

За його словами, яке б рішення не прийняв президент Володимир Зеленський, військові добре виконують свою роботу і буде у будь-якому випадку працювати над відновленням територіальної цілісності країни.

"Що б ця наша влада не вчудила, армія позицій не покине, а буде боротися з ворогом",
— підкреслив Буняк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, президент Володимир Зеленський несе відповідальність за все те, що відбувається в країні. За його словами, він, як Верховний головнокомандувач, також відповідає і за ситуацію на фронті. Подоляк каже, що президента не влаштовує те, що на фронті зараз відбувається стагнація.

Як повідомляв портал "Коментарі", політолог Володимир Горбач вважає, що суспільство негативно поставиться до відставки Залужного. На його думку, згладити такий негатив може хіба лиш звільнення голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Окрім того, портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією нардепа Олексія Гончаренка, разом із Залужним хочуть звільнити всіх його заступників.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

7 лютого 2024, 15:15

Кожен повинен робити свою справу, не втручаючись справи інших https://tacticalgear.ua/catalog/gear


Новини