Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий аналітик розповів, де Росія використовує тактику відволікання
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий аналітик розповів, де Росія використовує тактику відволікання

Колишній офіцер розвідки Філіп Інграм повідомив на якому напрямку Кремль використовує стандартну російську тактику відволікання.

11 березня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Події, які відбуваються в Молдові викликають усе більше занепокоєння в США. Колишній офіцер розвідки Філіп Інграм вважає, що це стандартна російська тактика відволікання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Військовий аналітик розповів, де Росія використовує тактику відволікання

Колишній офіцер розвідки Філіп Інграм. Фото з відкритих джерел

Після того, як у середині лютого Володимир Зеленський передав дані української розвідки про плани Кремля організувати державний переворот у Молдові, у країні почали приймати заходи безпеки. Президентка Майя Санду згодом вирішила розкрити ці плани, в яких повідомлялось про те, що проросійськи налаштовані громадяни з кількох країн планують розпочати масові мітинги і за допомогою них вдертись до урядових будівель та скинути чинну владу.

"Усередині Молдови відбувається сильна дестабілізація. Вони намагаються дестабілізувати уряд. Це прямо на кордонах НАТО", — говорить колишній офіцер розвідки Філіп Інграм.

На його думку, такі дії Кремля свідчать про провальні ситуацію Росії в Україні.

"Це стандартна російська тактика відволікання, яка свідчить про те, що насправді їх діяльність в Україні відбувається не так, як хочуть росіяни", — запевняє Інграм.

Нещодавно у Молдові пройшли масові протести опозиційної партії "Шор", що належить проросійському олігарху. Антикорупційне бюро Молдови заявило, що під час обшуків "кур’єрів" партії було знайдено 150 тис. євро у конвертах. Ймовірно це була винагорода для людей, які взяли участь у протестах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка США розповіла про плани Кремля захопити владу у Молдові.

Також "Коментарі" писали, що Сполучені Штати розкритикувати сепаратиські заяви Додика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини