Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військових офіційно попередили про можливість оточення. Названо місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Військових офіційно попередили про можливість оточення. Названо місто

Ворог може оточити українських військових в Слов’янську та Лимані, про це в ефірі «Еспресо» повідомив» капітан медичної служби, бригада Гвардії наступу "Буревій", нейрохірург Андрій Гук

5 березня 2024, 17:16 comments3968
Поділіться публікацією:

За його словами, на Лиманському напрямку продовжуються дуже важкі бої. Як підкресли Андрій Гук, військові уже попереджені про те, що ворог може оточити два міста – Слов’янськ та Лиман. Він додав, що з огляду на такий можливий розвиток подій зараз триває робота, яка направлена на упередження такого сценарію.

Військових офіційно попередили про можливість оточення. Названо місто

Війна в Україні

При цьому Гук додав, що на цьому напрямку фронту відчувається гостра нестача боєприпасів, при цьому російським окупаційним війська снарядів не бракує.

"Ворог накриває усіма можливими видами зброї, намагаючись просунутися вперед",
— підкресли військовий медик.

Окрім того, він підтвердив інформацію про те, що загарбники використовують проти Сил оборони хімічну зброю. Згідно офіційної інформації, каже він, російські окупанти за час повномасштабного вторгнення понад 1000 раз використали хімічну зброю проти ЗСУ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що на фронті катастрофічно бракує снарядів. За інформацією аналітиків, Сили оборони втратили Авдіївку саме тому, що їй не вистачало боєприпасів, тому вони змушені були відійти. Саме тому, як говорять експерти, російські окупанти вирішили використати вікно можливостей і пішли у наступ на всій лінії фронту, знаючи, що у Сил оборони недостатньо снарядів, і вони не можуть дати достойну відповідь нападникам.

Разом з тим, як відзначив військовий Олександр Карп’юк, ймовірно, на фронт таки надійшли довгоочікувані снаряди від союзників України. За його словами, протягом доби поблизу Донецька, "віджила" українська артилерія. Тепер не тільки ворог обстрілює позиції Сил оборони всім чим може, а і так само діють українські захисники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини