Головна Новини Суспільство Війна з Росією Карп’юк про поставку снарядів: З нашої сторони х*рячить все – «цезарі», гаубиці, тупо день та ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Карп’юк про поставку снарядів: З нашої сторони х*рячить все – «цезарі», гаубиці, тупо день та ніч

Військовий Олександр Карп’юк припустив, що Збройним силам нарешті надійшли боєприпаси від союзників. Як він підкреслив у Фейсбуці, про це свідчить ситуація на фронті протягом цієї доби

5 березня 2024, 16:04 comments1687
Поділіться публікацією:

Олександр Карпюк відзначив, що за його особистими відчуттями, на фронті нарешті з’явилися у достатній кількості снаряди.

Карп’юк про поставку снарядів: З нашої сторони х*рячить все – «цезарі», гаубиці, тупо день та ніч

Артилерія на фронті

За його словами, за цю добу лінія під Донецьком перетворилася в чергове пекло — працює артилерія, авіація з обох боків, танчики, працювало все.

"Але якщо раніше це все прилітало до нас з мінімальною відповіддю, то зараз х*рячить все, "цезарі", гаубиці, тупо день та ніч. На поле бою повернулась богиня війни артилерія. Славимо її!"
- відзначив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що протягом останнього часу Сили оборони відчували "снарядний голод". Ряд експертів, в тому числі і західних, навіть заявляли про те, що саме брак боєприпасів став причиною того, що українські військові змушені були вийти з Авдіївки і залишити місто ворогу.

Окрім того, відомо, що всі західні союзники працюють над тим, щоби знайти для ЗСУ боєприпаси. Зокрема, начебто в Німеччині щотижня збирається група експерті та урядовців, які працюють над пошуком снарядів для України в різних країнах. Говорять, що начебто ця група звернула увагу на Індію, де є багато боєприпасів. Начебто Німеччина розпочала з нею таємні переговори, суть яких в тому, що Індія продасть боєприпаси посереднику, а той передасть їх Україні.

Також відомо, що Чехія законтрактувала для ЗСУ першу партію снарядів, які вже за кілька тижнів можуть доставити в Україну, повідомив гендиректор з питань оборонної політики Ян Іреш. Раніше президент Петр Павел повідомив, що Чехії вдалося знайти за межами ЄС сотні тисяч артилерійських боєприпасів. А саме — 500 тисяч снарядів калібру 155 мм та 300 тисяч калібру 122 мм.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини