Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові скаржаться на якість фортифікацій перед наступом РФ: де виникли проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові скаржаться на якість фортифікацій перед наступом РФ: де виникли проблеми

DeepState назвав напрямок, де військові скаржаться на якість фортифікацій.

сьогодні, 10:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Аналітичний ресурс DeepState звернув увагу на повідомлення від українських військових щодо якості фортифікацій неподалік Гірника та Покровська у Донецькій області.

Військові скаржаться на якість фортифікацій перед наступом РФ: де виникли проблеми

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Як вказує DeepState, росіяни почали інтенсивно обстрілювати місто готуючись до його штурму. Однак інформаційний OSINT-портал з посиланням на дані від військових вказує на недостатньо підготовлені захисні лінії до наступу РФ на Гірник Донецької області та загалом на Покровському напрямку.

"Подібну картину можна побачити майже по всьому району Покровська. Окремо можна звернути увагу на колючий дріт "єгоза" в протитанковому рову, який скоріше за все призначений боротися з піхотою, яка дуже часто бігає в них як вдома", — зазначають у DeepState.

Після аналізу супутникових знімків DeepState дійшов висновку, що існує намагання побудувати фортифікації, зокрема там створені взводно-опорні пункти, однак аналітичний ресурс вказує на якість цих ліній захисту.

"Їх якість залишає бажати кращого і довго на таких позиціях оборону не потримаєш. А є й позиції, до яких підійшли виважено, але там просто немає кому стояти", — наголошує DeepState.

Військові скаржаться на якість фортифікацій перед наступом РФ: де виникли проблеми - фото 2

Якість фортифікацій на Покровському напрямку. Фото: DeepState

Зазначимо, що після весняного наступу Росії на Харківську область набула розголосу проблема з фортифікаціями. В травні Верховна Рада створила ТСК, яка займається цими питаннями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові мають просування на двох напрямках.

Також "Коментарі" писали, що сили ЗСУ в Курській області взяли в оточення російських солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини