Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна взяла в оточення російських солдатів у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна взяла в оточення російських солдатів у Курській області

Російські військові опинились в оперативному оточені українських сил у Курській області.

17 вересня 2024, 09:03 comments5480
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські сили в Курській області змогли взяти в оточення російських солдатів у селі Крем’яне. Зачистка населеного пункту потребуватиме ресурсів, однак ворог затиснутий та може вести в основному обороні дії.

Україна взяла в оточення російських солдатів у Курській області

Україна взяла в оточення російських солдатів. Фото: DeepState

Аналітики DeepState оновили карту бойових дій та показали місце оточення російських сил в Курській області. Попри те, що російські солдати в Крем’яному перебувають в оточені деякий час, вони раніше мали успішні спроби вийти за їжею та боєприпасами.

"З перших днів Курської операції, противник в населеному пункті фактично перебував у оперативному оточенні. За останній час вдалося повністю оточити угрупування в селі, але періодично відбуваються успішні спроби прорватися до оточуючих на ОВТ з БК та їжею", — вказує DeepState.

Як вказують аналітики, попри повідомлення, що село Крем’яне зачистили, російські сили досі знаходяться там. Крім того, в перші дні через таку помилку солдати РФ "впритул розстріляли ББМ командира одного з батальйонів".

"З одного боку зачистка забере багато сил та ресурсів, з іншого противник там затиснутий і веде в основному оборонні дії", — підсумовують у DeepState.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про втрати української та російської військової техніки у Курській області за місяць боїв. Україна втратила на 35 одиниць більше ніж Росія. 

Також "Коментарі" писали про ветерана війни, який вважає, що українські сили можуть залишити Курську область. За його словами, Україна виконала ключові завдання на цьому напрямку та не буде "впиратися рогом", якщо Росія матиме значну перевагу у живій силі та військовій техніці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини