Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові РФ розкрили несподівані деталі про чеченців на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові РФ розкрили несподівані деталі про чеченців на війні

Бойовики Кадирова з "Ахмату" уникають війни в Україні.

16 вересня 2024, 10:05 comments3176
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський офіцер Іван Отраковський заявив, що насправді чеченці з "Ахмату" майже не воюють на війні в Україні, зокрема і в Курській області. За його словами, замість чеченського підрозділу "Ахмат", у бойових діях бере участь інтернаціональний.

Військові РФ розкрили несподівані деталі про чеченців на війні

Командир "Ахмата" Апті Алаудінов. Фото з відкритих джерел

Російський військовий Іван Отраковський під час розмови з пропагандистом РФ Павлом Івановим висміяли командира "Ахмату" Апті Алаудінова і розкритикували його за слова, що чеченці активно воюють на передовій.

Як пояснює Отраковський "Ахмат" складається з кількох підрозділів, однак на лінії фронту беруть участь переважно не чеченські бойовики Рамзана Кадирова, а представники інтернаціонального угруповування.

"Чеченського підрозділу "Ахмат", саме чеченський — на фронті відсутній, а присутній інтернаціональний "Ахмат", який у переважній більшості складається зі слов’ян", — заявив Отраковський.

За його словами командир "Ахмату" російський генерал Апті Алаудінов маніпулює інформацією, коли говорить, що на фронті воюють чеченці. Отраковський вважає, що бойовики Кадирова насправді не беруть участь у активних бойових діях.

""Ахмат – сила" звучить так само, попри те, що це інтернаціональна сила. А усі інші їздять на дорогих джипах, дорогому обмундируванні, мають хороші системи РЕБ, але при цьому ніяк у бойові сутички не вступають", — критикує чеченців російський офіцер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міноборони РФ почали скиглити заявивши про перекидання нових українських підрозділів у Курську область.

Також "Коментарі" писали, що командир "Ахмата" Апті Алаудінов дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та війна в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини