Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові на межі: якої справедливості вимагають від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові на межі: якої справедливості вимагають від Зеленського

Що вимагають зробити військові від Зеленського

10 жовтня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Українські військові вимагають від президента України Володимира Зеленського розв'язати питання демобілізації. Однак це може бути складно. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію адвоката Тараса Боровського, яку він озвучив в ефірі Київ24.

Військові на межі: якої справедливості вимагають від Зеленського

Фото з відкритих джерел

Він заявив, що багато військових, з якими він спілкувався, кажуть, що не можуть так просто залишити оборону українських міст і поїхати додому. Щоб дати військовим можливість поїхати додому, потрібна демобілізація. Адже у командуванні є певна ієрархія, а Верховним Головнокомандувачем є президент України. Крім того, лідер країни Володимир Зеленський нині фактично має підконтрольну собі фракцію у парламенті.

“Наприклад, президент міг би якимось чином посприяти у регулюванні і наведенні справедливості у питанні демобілізації та звільненні військовослужбовців, які дійсно вже повністю віддали весь свій, не знаю, борг, потенціал, здоров’я на захист Батьківщини. Їх все ж можна було б відпустити на відпочинок”, — передає слова військових адвокат. 

Він зазначив, що розв'язання цього питання складне. Варто розуміти, що Україна протистоїть ворогу, який чисельно переважає людьми та технікою. Через це говорити про демобілізацію може бути складно.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що президент України Володимир Зеленський під час візиту до Франції зустрівся з Еммануелем Макроном.

Український президент Володимир Зеленський також представив план перемоги України президенту Франції.

Що розповів Володимир Зеленський про проведення Саміту миру, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини