Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові мають свій «план перемоги» над РФ: що він передбачає
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові мають свій «план перемоги» над РФ: що він передбачає

Першим пунктом плану перемоги від військових йде загальна мобілізація та скасування всіх відтермінувань

сьогодні, 06:50
Поділіться публікацією:

Військові розповіли про свій план перемоги у війні з Росією. Наприклад, Дмитро Бабкін вважає, що першим пунктом такого плану, який повинен привести до перемоги над РФ, має стати термінова загальна мобілізація, коли всі відстрочки повинні бути скасовані.

Військові мають свій «план перемоги» над РФ: що він передбачає

Перемога України

За словами Бабкіна, необхідно озброїти мобілізованих легкою стрілецькою зброєю та доукмплектувати існуючі підрозділи. Окрім того, каже військовий, необхідно надіслати запит до союзників на тисячі одиниць легкоброньованої техніки з поставкою до кінця зими.

"Прорив фронту в декількох місцях і масоване швидке просування мобільної піхоти вглиб фронту на 20 км — там нікого окрім логістів та ремонтників немає. Це на мапу Діпстейт дивитися страшно, як і на мапу Росії, бо дуже велика, майже неосяжна територія замальована одним кольором, а насправді там мешкають лише 140 мільйонів (завдяки Силам оборони вже менше). Для порівняння: в Індії на території в сім разів менший проживає в 10 разів більше населення за кількістю. Росія дуже рихла, як той вампір страшний зовні та м'який всередені і саме це, наочно, показала нам курська операція", — заявив Бабкін.

За його словами, це все буде відбуватися дуже стрімко. Військовий додав, що росіяни не зможуть швидко відповісти дзеркальною мобілізацією — 99% Кавказ відразу запалає. Передумови, каже він, там вже були ще в 2022-му. Кадирова, влада якого тримається лише на живому Володимиру Путіну, а відношення до нього в орчому війську відомо — стратять першим, додав військовий. Кремлю гасити кавказьке полум'я не буде чим — людського ресурсу для цього немає, вважає Бабкін.

"Мобільні групи, при достатній підтримці основних сил та засобів, можуть бути дуже ефективними, і ви це вже бачили у вересні 2022 при визволені Ізюму та Куп'янську. В Київській області, в березні-квітні 2022-го нам допомогло коротке логістичне плече та ситуативна обізнанність. В той час ще можна було розбивати їх неприкриті засобами ПВО колони Байрактарами", — відзначив військовий.

За його словами, зараз же, погоду на фронті робить саме піхота, своєю наявністю, або відсутністю...

"Тотальна мобілізація коштує дуже дорого, але потрібна на невеликий термін, думаю, максимум рік", — підсумував військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський підготував план перемоги України, який зараз презентує союзникам. Відомо, що першим пунктом плану стоїть членство України в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини