Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали 4 складові, як змусити Росію погодитися на мир
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали 4 складові, як змусити Росію погодитися на мир

Михайло Подоляк підкреслив, що у "плані перемоги" є чітка математична складова

сьогодні, 08:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні весь цивілізований світ переконався, що путінський режим не готовий до мирних переговорів, основою яких була б повага до міжнародного права. Тому в України та союзників нічого іншого не залишається, окрім як змусити Москву перестати чинити опір і погодитися на ті умови, які поважають усі цивілізовані країни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю німецькому виданню "Die Welt" зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського назвали 4 складові, як змусити Росію погодитися на мир

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Наша модель включає в себе чотири речі. По-перше, це політичний примус, який має дати зрозуміти, що кожна країна має право бути в тому альянсі, в якому вона хоче. По-друге, необхідний військовий примус. Наприклад, шляхом перенесення війни на територію Російської Федерації. По-третє, необхідний економічний примус, щоб послабити російські економічні ринки. І, по-четверте, дипломатичний примус", — розповів він.

За його словами, це безперечно чітка модель того, як можна змусити Росію до чесного переговорного процесу.

Він пояснив План перемоги, який зараз активно презентує президент Зеленський, це конкретний засіб для досягнення цієї мети, чітко сформульований, математично обґрунтований і з чітким викладом того, що можна зробити. Це не теорія, а практика, що ґрунтується на аналізі того, що ЗСУ роблять у Курській області, або того, що Київ робить з далекими ударами.

Михайло Подоляк вважає, що виснаження Російської Федерації вже очевидне. Бо якби такого не було, то Північна Корея та Іран не постачали б ракети до Росії.

"Кремль витрачає 140 мільярдів доларів на війну цього року і вкладає величезні кошти у військову промисловість. Але дефіцит зростає, особливо в боєприпасах, снарядах та ракетах... Ось чому такі важливі наші повітряні удари по російській території. По-перше, знищуються виробництва, склади та логістика, що позначається на ресурсах і ще більше поглиблює виснаження. Це військова складова, але є ще й соціальна", – сказав радник.

Читайте на порталі "Коментарі" — Зеленський представив прем'єру Британії план перемоги: про що домовилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини