Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військова закликає до мобілізації жінок з жорстким відбором
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова закликає до мобілізації жінок з жорстким відбором

Жінки можуть виконувати багато різної роботи у війську на рівні з чоловіками, зазначила Ярина Чорногуз

12 березня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Українські жінки повинні підлягати мобілізації, як і чоловіки. Потрібно створювати спеціальні жіночі бойові підрозділи, які формувати на основі  жорсткого відбору. Про це  сказала бойовий  медик та морська піхотинка Ярина Чорногуз,перебуваючи на  проєкті "Станція Краматорськ".

Військова закликає до мобілізації жінок з жорстким відбором

Мобілізація жінок в Україні (фото з відкритих джерел)

"Я — велика прихильниця мобілізації жінок. Мало того, я вважаю, що у нас має бути з жорстким відбором створений жіночий бойовий підрозділ. Це не обов'язково батальйон, почати з роти, якщо це дійсно запрацює — масштабувати. Я вважаю, що жінки також мають підлягати обов'язковій мобілізації, відповідно до потреб армії", — зазначила військова.

Як продовжила Чорногуз, це  повинні бути жінки, яких зарахують після ретельного відбору і які  будуть відповідально ставитись. Бойовий медик переконана, що жінки можуть, як і чоловіки бути  корисними на різних посадах в армії.

"Я вважаю, що оскільки війна стає все дедалі більше технологічною, будь-яка вмотивована жінка, яка хоче брати участь в очищенні нашої території від окупантів, може бути, наприклад, пілотом або штурманом дрона. Бойовий медик взводу — теж потрібна фізуха, потрібно не боятися крові, потрібна велика відповідальність і ретельність", — переконана Ярина Чорногуз.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що від чого залежить подальша підтримка Заходом України. Глава Білого дому Джо Байден визнав, що без рішення Конгресу допомога Україні від США не зможе поновитися. А це, як запевняє глава ЦРУ Вільям Бернс, загрожує нашій країні новими територіальними втратами. Тим часом, голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласса запевняє, що Україна майже вичерпала свої можливості – всі внутрішні ресурси використовуються для фінансування армії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

12 березня 2024, 21:00

Обовязок жінки народжувати, а не воювати.


Новини