Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військкомати відкриті в усіх районах. Окупанти розпочали мобілізацію на Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Військкомати відкриті в усіх районах. Окупанти розпочали мобілізацію на Запоріжжі

Росіяни відкрили військкомати в усіх районах на окупованих територіях Запорізької області

28 березня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники відкрили військові комісаріати та почали активно ставити на військовий облік мешканців окупованої частини Запорізької області, повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Військкомати відкриті в усіх районах. Окупанти розпочали мобілізацію на Запоріжжі

Ворог проводить мобілізацію в окупації. Фото з відкритих джерел

Посадовець розповів, що окупанти виписують повістки місцевим мешканцям та змушують їх ставати на військовий облік.

"Вже майже півроку як військкомати відкриті в усіх районах. Росіяни масово проводять переоблік всіх військовозобов’язаних на тимчасово окупованих територіях області. Під час кожного звернення наших мешканців до будь-якого державного органу, росіяни вручають їм повістки і ставлять на військовий облік. Ми сьогодні не можемо сказати, що розпочата масштабна мобілізація. Але ми точно можемо сказати, що мобілізаційний облік розпочато повноцінно", — повідомив Іван Федоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини