Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вийшов із чату: ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов із чату: ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – ФОТО

ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів з Інгушетії

27 червня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

З війни в Україні назад до Росії не повернеться командир мотострілецької роти армії окупантів Іслам Арчаков. Ліквідований російський офіцер був родом із Республіки Інгушетія РФ. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив офіцер ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан.

Вийшов із чату: ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – ФОТО

Російські офіцери. Фото: із відкритих джерел

На батьківщині окупанта визнали, що він загинув в Україні.

Анатолій (Штірліц) Штефан зазначив, що російський окупант загинув в Україні, виконавши ключове завдання Путіна – він тепер "денацифікований та демілітаризований", як того й вимагали у Кремлі.

Офіційно про те, як загинув безславний російський окупант не повідомляється, але російські ЗМІ, посилаючись на дані в оточенні ліквідованого офіцера, повідомляють, що БМП, в якій знаходився російський військовий, була накрита вогнем ЗСУ, після чого машина загорілася, в ній окупант і загинув.

Зазначається, що військовослужбовець путінської армії Арчаков Іслам Вахаєвич у 2012 році закінчив Московське загальновійськове училище і був направлений на службу на Далекий Схід. А 2018-го – переведено в одну з військових частин Москви.

"Неодноразово він приїжджав до Інгушетії, проводив зустрічі з молодими хлопцями, які збиралися проходити службу в армії. Іслам розповідав про неї, її особливості та складності, відповідав на численні питання новобранців", – згадують пропагандисти.

Вони наголосили, що в окупанта, який знищував міста України та вбивав мирних жителів, залишилися дружина та діти.

У посту видання "Фортанга" на Facebook про смерть російського військового додали, що всього за час війни РФ проти України загинуло щонайменше 18 уродженців Інгушетії. Ще троє ліквідованих військовослужбовців проходили службу в 126 полку Росгвардії, яка дислокується в Назрані — найбільшому місті республіки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Херсонщині українська авіація вдарила по скупченню живої сили та техніки ворога (ВІДЕО).

Вийшов із чату: ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – ФОТО - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

БАГРОВ

1 липня 2022, 11:45

Афтар, ублюдок ты...


Новини