Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Війну ми виграємо, бо у нас немає іншого виходу": останнє інтерв'ю Барни
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війну ми виграємо, бо у нас немає іншого виходу": останнє інтерв'ю Барни

Колишній нардеп Барна загинув, штурмуючи російські позиції, ЗМІ опублікували його останнє інтерв'ю

24 квітня 2023, 18:17
Поділіться публікацією:








В своєму останньому інтерв'ю екс-нардеп Олег Барна, який загинув 17 квітня під час штурму російських позицій під Вугледаром, висловив впевненість в перемозі України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Факти ICTV.  

"Війну ми виграємо, бо у нас немає іншого виходу": останнє інтерв'ю Барни

Олег Барна загинув, захищаючи Україну

- Війну ми виграємо, бо у нас немає іншого виходу, — заявив впевнено Олег Барна. — Бо москалі приходять нас просто знищити. Але багато чого треба зробити після війни.

На його думку, після війни необхідно "нагнати фсбешних чортів в рясах", "позбутися російської попси" — загалом вигнати з України все російське.

За його словами, він після отриманих травм (перелому тазу) з 2008 році мав статус інваліда та був знятий з військового обліку. Окрім цього, Барна отримав поранення та контузію на Майдані.

- 23 лютого я ще був на ефірі в Києві, вночі верталися, ще бачив як дипломати з посольства зустрілися на заправці, ни виїзді з Києва. В чотири ранку родичі з Харкову передзвонили, що вже їх бомблять. Дружина каже: "Може займешся волонтерством", — розказує Барна, посміхаючись. — Кажу: "Добре". Але коли побачили, як я з горища знімаю свій військовий мішок, все зрозуміли.

Про свою мотивацію йти на війну галичанин Барна розповідав з самоіронією:

"Справа в тім, що я боягуз, так би мовити "сикун". Бо знаю, хто такі москалі, ці нелюди. Це не народ, а байстрюки татаро-монгольскої орди. Тому я боявся і боюся, щоби цей звір не прийшов в нашу домівку на Галичину. До моїх дітей і дружин. Тому, щоб цього не сталося, ми, хлопці з Західної України, прийшли сюди. І будемо робити все, щоб наші діти мали безпечну захищену країну. Щоб вони не знали більше, що таке війна і вбивства, які несе "русский мир", російський чобіт. Але він приходить в першу чергу туди, де є російська мова, російська культура, російська попса і російська церква", — розповів Барна.

Також екс-нардеп передав вітання "всім "патріотам"-псевдопатріотам, які били себе в груди і повтікали, і залишили своїх жінок і дітей". 

Під час штурму російських позицій 17 квітня Барна загинув від поранення в шию. Але позицію противника українські захисники захопили. Разом з Барною загинув його побратим Валерій Дорохов.

Тим часом, представники країн ЄС розкритикували Росію перед її головуванням у Раді Безпеки.

У ГУР анонсували безпрецедентне рішення

А експерти розповіли, чому битва за Бахмут така важлива перед контрнаступом ЗСУ. 







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kira

24 квітня 2023, 22:11

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини