Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР анонсували безпрецедентне рішення щодо обміну полоненими – воно увійде в історію
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР анонсували безпрецедентне рішення щодо обміну полоненими – воно увійде в історію

З полону звільнено тисячі людей, зазначив голова ГУР МО Кирило Буданов

24 квітня 2023, 17:10 comments3637
Поділіться публікацією:

Україна активно працює над тим, щоб здійснити все задумане, наближаючись до того, щоб із РФ було проведено обмін полоненими у форматі "всіх на всіх". Ця формула давно обговорюється, але зараз настає час, коли вона може бути реалізована. Вже обміняно понад 2 тисячі людей. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК – Україна" розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

У ГУР анонсували безпрецедентне рішення щодо обміну полоненими – воно увійде в історію

Обмін полоненими. Фото: з відкритих джерел

"Так, ми в принципі наближаємося до цього (Ред. – до обміну у форматі "всіх на всіх")... Станом на зараз вже обміняно понад 2 200 осіб. Це безпрецедентний випадок у світовій історії. Ніхто такого не вів. обміни йдуть після завершення бойових дій і ніяк не під час", — наголосив Кирило Буданов.

Зазначимо, 18 квітня уповноважений з питань осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, Олег Котенко повідомив, що зниклими безвісти вважають близько семи тисяч громадян України. За його даними, зазвичай близько 60-65% осіб з тих, які вважаються зниклими безвісти, перебувають у полоні.                                                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський розповів, чому РФ каже, що воює в Україні з країнами НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська розвідка на чолі з Кирилом Будановим планувала масові удари по Москві у річницю повномасштабного вторгнення 24 лютого, але відмовилася від цього на прохання США.      




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини