Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна з РФ може закінчитися неочікувано швидко: названа умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна з РФ може закінчитися неочікувано швидко: названа умова

Якщо всередині Росії відбудеться обвал, то війна закінчиться дуже швидко

27 серпня 2024, 13:01 comments4282
Поділіться публікацією:

Російські загарбники ніяк не можуть заспокоїтися і знову влаштували Україні масований ракетно-дроновий удар, відзначив політолог Костянтин Матвієнко. При цьому він впевнений, що ворог і далі буде накопичувати нові партії ракет і дронів. В таких умовах, переконаний експерт, Україні терміново  потрібний дозвіл на далекобійні удари західною зброєю по його складах, генеруючих потужностях, аеродромах та інших законних воєнних цілях.

Війна з РФ може закінчитися неочікувано швидко: названа умова

Війна в Україні

"Наша зброя добра — точна і далекобійна, але її замало, та й потужності треба більше", — підкреслив Матвієнко.

При цьому політолог переконаний, що війна в РВ насправді може закінчитися швидко.

"Війна може закінчитися швидко за однієї умови — обвал в середині Росії: інфраструктурний, фінансовий, техногенний. Швидше за усе він буде комбінованим. Навіть, коли чорний лебідь дзьобне у лису маківку, то й тоді у рашистській владі буде безліч тих, хто намагатиметься скористатися з, нехай підупалого, потенціалу російського нацизму, щоб цю владу зберегти", — вважає Матвієнко.

Окрім того, він закликав пам`ятати, що російське суспільство чудово знає скільки пекельного горя воно заподіяло Україні.

"Рашисти розуміють, що повернення до добросусідських відносин неможливе, а російська економіка не може існувати без логістичних, мінеральних, енергетичних, сільськогосподарських, людських ресурсів України. Китай, а тим паче Індія не можуть і не бажають бути рівноправними партнерами Росії. Отже "цей дощ надовго", "зима близько" і "нам своє робить", — підсумував політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що все більше росіян хочуть переговорів з Україною та припинення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини