Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні: Путін не дотримався обіцянки, яку дав Моді
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: Путін не дотримався обіцянки, яку дав Моді

За інформацією ЗМІ, на війні проти України загинув уже п'ятий громадянин Індії

29 липня 2024, 12:50 comments2368
Поділіться публікацією:

Під час візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Росії на початку цього місяця однією з ключових тем, яку піднімав прем'єр, було звільнення всіх раніше завербованих громадян Індії з російської армії. Тоді російський диктатор Володимир Путін пообіцяв виконати прохання Моді. Сьогодні стало відомо, що завербований в армію російських загарбників 22-річний громадянин Індії Раві Мун загинув на війні проти України. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомило "ВВС", з посиланням на родичів загиблого.

Війна в Україні: Путін не дотримався обіцянки, яку дав Моді

Путін та Моді. Фото з відкритих джерел

ЗМІ наголошує, що це вже п'ята підтверджена смерть громадянина Індії останнім часом.

Індієць вирушив до Росії у січні, після того, як приватний агент з працевлаштування пообіцяв йому роботу у сфері транспорту, повідомив його брат Аджай. Однак на місці його навчили володіти зброєю та у березні відправили на фронт.

"Втративши з ним зв'язок, я звернувся до посольства Індії в Москві, де нам повідомили, що мій брат помер", — сказав Аджай, додавши, що посольство попросило сім'ю надіслати зразки ДНК для впізнання тіла Муна.

Родичі також звернулися за допомогою до офісу прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді, щоб повернути тіло на батьківщину.

Повідомлялося, що Міністерство закордонних справ Індії заявляло, що продовжує працювати з російською владою, щоб повернути близько 50 індійців, які воюють у російській армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, що прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, ймовірно, відвідає в серпні Україну. Пікантність ситуації додає те, що на початку липня Моді був із дводенним візитом до РФ. Саме тоді як російські війська вдарили по Охматдету. Тоді Володимир Зеленський досить емоційно відреагував на потиск рук Моді з Путіним. Чому зараз Моді збирається до України? Чи може це бути пов'язане з тим, що ми поступово входитимемо в переговорний процес, і Індія теж хоче зайняти в ньому якесь місце, особливо з огляду на активізацію Китаю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини