Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні: Данілов застерігає Захід від фатальної помилки
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: Данілов застерігає Захід від фатальної помилки

Олексій Данілов наголосив, Україна та українці перші, хто подає приклад сміливості та твердості – стояти на наших позиціях та домагатися виконання справедливих вимог

23 січня 2024, 16:40
Поділіться публікацією:

Нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Як передає портал "Коментарі", про це секретар РНБО Олексій Данілов написав у Facebook.

Війна в Україні: Данілов застерігає Захід від фатальної помилки

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Дефіцит сміливості та рішучості – головний ризик, який сьогодні існує і може завадити Україні досягти поставленої мети – знищити путінський режим шляхом його повної та безумовної поразки у розв'язаній ним злочинній війні. І відваги не вистачає не українцям", – наголосив Данілов.

За його словами, у цій війні переможе той, хто не боятиметься ні уявних "безмежних" російських ресурсів, ні мобілізації додаткових "мільйонів" солдатів слухняного російського стада, ні головної путінської страшилки – ядерної зброї.

Олексій Данілов наголосив, що нерішучість і напівзаходи, які можуть проявити світові демократії – головні ризики.

"Ранити, але не вбити. Саме на це і розраховує путінське кодло", – зазначив секретар РНБО.

Він закликав згадати виснажливі та тривалі, коли час на вагу золота, дискусії про те, чи потрібні Україні в умовах повномасштабної конвенційної війни військові літаки, можливо, наступ можна здійснити без танків, а оборону без снарядів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск 22 січня на прес-конференції з президентом Володимиром Зеленським під час офіційного візиту до Києва наголосив, що лідери країн, які намагаються "грати в нейтралітет" під час російсько-української війни, заслуговують "найтемнішого місця в політичному пеклі". Більше чи менше стало таких "нейтралів" – і чому? Як Україні заручитися підтримкою ще більшої кількості країн у цьому протистоянні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини