Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні буде ще довго: західні ЗМІ розповіли, до якої думки час звикати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні буде ще довго: західні ЗМІ розповіли, до якої думки час звикати українцям

Видання зазначило, що просити про припинення вогню чи початок переговорів безглуздо

21 вересня 2023, 18:05 comments1836
Поділіться публікацією:

План про те, щоб Україна зуміла під час літнього контрнаступу деокупувати більшу частину території та, маючи сильну позицію, йти на переговори, не спрацював. Тепер Україна разом із союзниками потрібно кардинально змінювати стратегію, як бути надалі. Як передає портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання The Economist.

Війна в Україні буде ще довго: західні ЗМІ розповіли, до якої думки час звикати українцям

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Журналісти вважають, що варіант про припинення війни або переговори для перемир'я теж не має жодного сенсу, тому що російський диктатор Путін налаштований і надалі продовжувати війну. Йому не потрібні переговори.

"Він (Путін – ред.) чекає, коли Захід втомиться та сподівається на переобрання Дональда Трампа президентом США", — пише видання.

Журналісти вважають, що припинення вогню буде просто паузою, щоб переозброїтися та підготуватися до нового нападу. Якщо українці перестануть воювати, вони можуть втратити свою країну", зазначає видання та додає, що і Україна, і її західні союзники починають усвідомлювати, що це війна на виснаження.

Автори матеріалу висловили думку, що й українській владі та її союзникам потрібно переосмислити військову стратегію та те, як керувати її економікою. "Замість того, щоб прагнути "перемогти", а потім відновитися, метою має бути забезпечення того, щоб Україна мала достатню силу для ведення тривалої війни і могла процвітати, незважаючи на неї", — зазначили у виданні.

Також у матеріалі журналісти зазначили, що Україні потрібно мобілізувати ресурси та змінити правила гри, оскільки нова тактика та технології можуть наблизити перемогу над РФ. Крім того, на думку журналістів, українська економіка має перейти від залежності від допомоги до залучення інвестицій, навіть незважаючи на те, що конфлікт не вщухає.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перші підсумки візиту Зеленського до США – на що варто звернути увагу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини