Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна проти нашої країни може закінчитись найближчим часом: подробиці від радника голови ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна проти нашої країни може закінчитись найближчим часом: подробиці від радника голови ОП

Внутрішня нестабільність, яка зараз панує в рф, стане причиною того, що війна проти нашої країни закінчиться

23 червня 2022, 21:35 comments1305
Поділіться публікацією:

 В рф,  за словами радника голови ОП Михайла Подоляка, можуть відбутися психологічно незворотні процеси. Їх головна причина — панічні настрої в самій країні, страх та внутрішні конфлікти.

Війна проти нашої країни може закінчитись найближчим часом: подробиці від  радника голови ОП

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

Внутрішня нестабільність, яка зараз панує в рф,  може  стати причиною того,  що   війна  проти нашої країни закінчиться  найближчим часом.

Про це сказав представник Офісу президента Михайло Подоляк, відповідаючи на запитання  журналіста видання "Бабель".

"У Росії можуть початися психологічно незворотні процеси. Вони можуть бути викликані панічними настроями, жахом та внутрішніми конфліктами. “Тобто війна, здавалося б, може бути затяжною. Але вона може закінчитись найближчим часом",- робить свій прогноз Михайло Подоляк .

Важливо, що радник голови ОП переконаний, що це станеться, як  наслідок внутрішнього розриву в самій росії. Оце, за його словами, буде все.

При цьому, в цієї країни для проведення затяжної війни, наявні чималі запаси озброєння, тому військове вторгнення може затягнутись аж до виснаження ресурсів тієї чи іншої країни.

Також в цій країні є чимала кількість власних  ресурсів, для мешканців рф не є важливим певний рівень життя. Вони триматимуться чималу кількість часу на так званому підніжому кормі. Такий стан речей є неприйнятним для українців.

Важливо, що як свідчать представники українського Генштабу, у водах Чорного та Азовського морів перебуває п’ять  ворожих  суден-носіїв ракет російських загарбників. Ці кораблі в будь-який момент можуть здійснити ракетні удари по українській території.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Екс-нардеп від "Партії регіонів виявився колаборантом: подробиці.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини