Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-нардеп від "Партії регіонів виявився колаборантом: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардеп від "Партії регіонів виявився колаборантом: подробиці

Колишній народний обранець, виступав, як рупор ворожої пропаганди

23 червня 2022, 16:28
Поділіться публікацією:

 Служба безпеки України  виявила ще одного колаборанта  серед колишніх депутатів"Партії регіонів" і  оголосила   йому  підозру у колабораційній діяльності.

   Екс-нардеп від "Партії регіонів виявився колаборантом: подробиці

Колишній нардеп Ігор Марков (фото wikipedia.org)

Про це повідомляють в пресцентрі безпекового відомства.

Як стверджує ряд українських медіа, посилаючись на своїх  інформаторів в середовищі правоохоронців, у співпраці з ворогом звинувачується  Ігор Марков.

"У березні 2022 року він перебував на тимчасово окупованій території Київської області разом з військами Російської федерації", — стверджують працівники відомства.

Також працівники СБУ стверджують,  що колишній народний обранець, виступав,  як рупор ворожої пропаганди, постійно виставляв відеоролики, де  казав, що не існує ніякої агресії з росії і поширював тези про "асвабадітєлєй". Через якийсь час це відео показували пропагандистські ЗМІ рф, зокрема, федеральний телеканал при російському міністерстві оборони.

Також представники Офісу генпрокурора мають дані, що 15 травня цей колишній нардеп  публічно виступав в ефірі  загальноросійського телеканалу, як учасник інформаційної кампанії, що спрямована на підтримку  країни-агресора. Тези виступу були спрямовані на підтримку тимчасової окупації частини української території  ворогами та сприяння створеним там окупантами  псевдоорганам. Підозрюваний  схвалює  все, що роблять російські військові,  тим самим заперечуючи  скоєння агресії  відносно мешканців тимчасово окупованих регіонів.  

"У травні фігурант взяв участь у проведенні інформаційної кампанії РФ, де вчергове виступив на підтримку її агресії і тимчасових окупаційних адміністрацій у південних регіонах України", — кажуть співробітники СБУ.

Також в Офісі генпрокурора стверджують, що український нардеп VII скликання, житель міста Одеси, ще у 2014 році поїхав на  російську територію, де активно співпрацював з ворогами, тим самим завдаючи  шкоди суверенітету та незалежності України.

Зараз  при процесуальному керівництві  Київської міської прокуратури та  за зібраними матеріалами СБУ і Нацполіції  колишнього народного депутата  повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. Це -ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Як ставляться до росії та Путіна в різних країнах: опитування.


 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4499
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини