Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна може закінчитись раніше: у Зеленського назвали важливий чинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна може закінчитись раніше: у Зеленського назвали важливий чинник

Якщо окупанти втратять якесь велике місто, наприклад, Луганськ, який є для РФ символом, це призведе до незворотних процесів серед політичної еліти РФ і суспільства

18 листопада 2022, 11:00 comments2328
Поділіться публікацією:

Війна в Україні може закінчитися ще до того, як ЗСУ військовим шляхом звільнять свої землі від окупанта. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Війна може закінчитись раніше: у Зеленського назвали важливий чинник

Прапор України. Фото: з відкритих джерел

Радник глави ОП зазначив, що трохи менше року тому йшли розмови про те, що Україна точно не встоїть проти російської агресії, але виявилося зовсім не так. Сьогодні позаду понад 9 місяців від дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, але Україна не лише встояла, а й відбила низку атак країни-агресора. Сьогодні ЗСУ продовжують успішний контрнаступ і звільняють раніше захоплені Росією території.

"Тому мені здається, що це просто такий дискусійний майданчик, де можна говорити – малоймовірно, велика ймовірність тієї чи іншої події", – заявив Михайло Подоляк.

Він додав, що потрібно дивитися на конкретні події на фронті та на конкретні постачання озброєння. З огляду на все це можна з упевненістю сказати, що Україна не зупиниться та продовжить свій контрнаступ.

За словами радника голови ОП, якщо російські загарбники втратять якесь велике місто, яке з 2014 року знаходилося під окупацією, то падіння такого символу призведе до незворотних процесів серед політичної еліти та суспільства в Росії.                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини