Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Війна до останнього українця": Арестович зробив нову скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війна до останнього українця": Арестович зробив нову скандальну заяву

Арестович зробив нову скандальну заяву про війну в Україні

18 січня 2024, 21:05 comments2759
Поділіться публікацією:

За словами скандального екс-радника Офісу президента Олексія Арестовича, країни Заходу  неготовий до війни з РФ, тоді як  на території України  війна  продовжуватиметься  "до останнього українця". 

"Війна до останнього українця": Арестович зробив нову скандальну заяву

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Про це він заявив на своєму ютуб-каналі. 

Колишній радник ОП озвучив тезу,  що "Україна стоїть перед загрозою так званого "парагвайського сценарію".

"Нагадаю, у 19 столітті в Парагваї була війна, ця держава відчайдушно воювала і навіть перемогла, але у них не стало 70% чоловічого населення. Була знищена промисловість і вони навіть запроваджували багатоженство. І якщо ви вважаєте, що ціною за аплодисменти у Давосі є "парагвайський варіант", то я не згоден", — заявляє Олексій Арестович. 

Політик  дотримується думки, що  мешканці України заплатять власним  життям за курс на вступ до ЄС та НАТО. 

"Зараз народ платить за курс на ЄС та НАТО, у яких немає бажання нас туди приймати, а у нас немає можливості захистити таку політику. Для мене це — злочин проти народу. Я давав присягу народу Україну, можете мене вважати зрадником. Але політика походу на ЄС та НАТО у нас не забезпечена, для нас ціна вступу до ЄС та НАТО — це війна з Росією. Якщо ЄС та НАТО нас приймуть — матимуть війну з РФ. Захід неготовий за це платити", — продовжив він. 

Олексій Арестович зазначив, що  на Заході не готові до війни, але, на його думку, деякі країни мають бажання, щоб вона  продовжувалась. 

"Наша позиція — війна до останнього українця", — переконаний   колишній радник ОП. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович заявив про зміну своєї риторики щодо війниПопулярний блогер та військовий оглядач Олексій Арестович заявив, що період залякування з його боку закінчився. Причиною цього колишній радник Офісу президента назвав масовий ракетний удар по Україні 29 березня. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 січня 2024, 22:05

Треба врахувати, що і західна і російська концепція "не програти сторонам". На Росії вже назвали стратегію: "Постійна війна". Хунті у пОПі на Банковій, депутатам, феодальному чиновництву, силовикам, суддям, мерам і головкам адміністрацій, ..., це вигідно: комфортне і розкішне життя, узурпована влада (навіть юридичної відповідальності вже немає, бо повноваження - всьо, а якщо так, то нічого не порушували), офшори наповнюються, жодних обмежень у пересуванні. А смердів влаштовує все це життя на дуже, дуже багато років: воювати за корумпованих феодалів, обмеження, розділені сім'ї, 28% безробіття, ракети на голову сипляться, стагнація і відставання, ... То що синку! Ти таку Україну будував? Ти готовий завжди за заможну мерзоту, за твоєю спиною, життя віддавати 30-50-80-... років?


Новини