Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вивезли в ліс і вибили зуби: на Закарпатті побили генарала СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вивезли в ліс і вибили зуби: на Закарпатті побили генарала СБУ

Бійка почалася в ресторані в Ужгородському районі

25 червня 2023, 20:45 comments1535
Поділіться публікацією:

Три  співробітники військової контррозвідки начебто підозрюються в  побитті 62-річного генерала СБУ Віктора Мікуліна, екс-ректора академії СБУ та екс- заступника голови Закарпатської ОДА.

Вивезли в ліс і вибили зуби: на Закарпатті побили генарала СБУ

Віктор Мікулін (фото з відкритих джерел)

Про цей інцидент  інформує  журналіст Віталій Глагола.

Як він стверджує, про  бійку  надійшло повідомлення в поліцію минулої п’ятниці, 23 червня. В приміщенні  ресторану "Три Тузи" у Великій Доброні Ужгородського району Закарпатської області виникла  бійка, в  її розпал  невстановлені особи вдарили помічника народного депутата та накинулись на генерала СБУ Віктора Мікуліна.

Як інформує  журналіст,  поміж  учасників бійки перебував керівник 4 відділу управління військової контррозвідки Закарпатської області  полковник Андрій Панарін. 

Як інформує  Obozrevatel, посилаючись на власних  інформаторів  з  правоохоронних органах, полковник контррозвідки з підлеглими та, можливо, декількома  співробітниками прикордонної служби  галасливо відпочивали в приміщенні  ресторану. 

Віктор Мікулін, що тут  же  спільно з народним депутатом від "Слуги народу" мав зустріч з працівниками міжнародної партнерської організації,  зауважив за галас  веселій компанії. Ті відразу ж  почали бійку.

Інформатор  Obozrevatel  повідомляє, що нардеп мав можливість  сховатись і зателефонувати до поліції.  Генерала СБУ  ображені співробітники контррозвідки повезли в ліс, де 62-річному чоловікові повибивали зуби.  Ще, як  інформують  медіа,  в потерпілого  на тілі виявлені  численні гематоми, синці, а  лікарі  встановили в нього черепно-мозкову травму, перелом китиці однієї руки та  ще кілька пошкоджень.

Працівники ЗМІ  повідомляють, що зловмисники втекли з місця бійки  на чорній іномарці  Skoda,  пізніше  їх затримали  співробітники підрозділу КОРД Нацполіції. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини