Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку (ФОТО)

У військкоматі прокоментували інцидент і заявили, нібито чоловік "почав поводитися провокаційно, коли побачив військових"

27 квітня 2023, 21:57 comments2970
Поділіться публікацією:

В місті Черкаси -  скандальна ситуація з причини  побиття мешканця міста  працівниками Територіального центру комплектування. В соцмережах оприлюднений  відеоролик, де  стверджується, що  представники ТЦК  побили черкащанина  після того, як намагались вручити останньому повістку.

У Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку (ФОТО)

В Черкасах чоловіка жорстоко побили троє військкомів при врученні повістки (скріншот з відео)

На відеоролику відзнято, як військові  говорять з цивільним.  За кілька секунд вже виникла бійка. На відео не можна встановити, хто став ініціатором бійки, але добре видно, як один з  військових  вдарив  містянина в голову. Його колеги тримали  чоловіка за руки, а коли він  вже лежав на землі, то його вдарили ще раз  ногою в голову.

Представники  пресслужби   Черкаської поліції, коментуючи ситуацію  для ТСН.ua  сказали, що такий скандал був  у них. Поліціянти зареєстрували дві заяви про  бійку  – від обох сторін конфлікту. Представники поліції  провели перевірку і спрямували зібрані матеріали про бійку  до ДБР.

 Правоохоронці  прямо не сказали, з чого виник  конфлікт, але не відкидають  варіант, що  бійка почалась з причини вручення повістки.

Представники  ТЦК  теж коментували  інцидент і сказали, ніби чоловік  "почав поводитися провокаційно", коли  бачив військових, які  виконували службові обов’язки.

"Під час оповіщення населення у межах загальної мобілізації представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки звернули увагу на чоловіка, який почав себе вести провокаційно, коли побачив військовослужбовців при виконанні службових обов’язків. Громадянин почав ображати військовослужбовців, погрожувати фізичною розправою та застосував фізичну силу до одного з військовослужбовців", – написали  в повідомленні представники ТЦК  в соцмережах.

Ще додали, що  містянина  затримано. Військові з  ТЦК та СП  самі кликали на місце події поліцію.  

 При цьому  було призначено службову  перевірку, а з  працівниками ТЦК, що були замішані в бійці,  проведено додаткові  роз'яснювальні заходи щодо порядку роботи й дотримання норм законодавства, підсумували  представники ТЦК.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

29 квітня 2023, 10:23

Справедливо будет георгия посадить на бутылку, если он не видит разницы между сотрудником тцк и вийсковим.

Григорій

28 квітня 2023, 20:42

Справедливо буде, якщо цього цивільного (і таких "цивільних", які тут пишуть щось проти ТЦК) - під розстріл, або на розбір завалів після кацапских ракет та снарядів!... Це аксіома для військового часу!... Тому що наших військових треба поважати! А тим більше позитивно реагувати на вручену повістку в армію!..

Сергій

28 квітня 2023, 19:46

Давно потрібно це лайно з тцк по вьязницях розсадити. За такі неправомірні дії цих покидьків чекає вязниця. Групове побиття, якщо вони ще дійсно працівники тцк. це ускладнюючі обставини. Це злочин при виконанні службових обовьязків. Людина повинна не відступати. Тоді ціх виродків чекає від 5 до 7 років. Звісно багато часу пройде може роки 2 будуть заминати цю справу. Але через 3роки максимум поїдуть всі троє.

Хрещений

28 квітня 2023, 08:58

Ви вважаєте що після таких дій особа буде краще мотивована на мобілізацію? Я думаю що ні, не буде. І взагалі, з якого часу представникам ТЦК та за яким Законом дозволяється бити цивільну особу ногами по голові або затримувати? Навіть якщо він і був неправий, військові повинні поводити себе стримано і не ганьбити своїм бикуванням військову форму як якісь гопники. У випадку конфлікту треба було просто викликати представників поліції які і повинні були вирішити все згідно ЗАКОНУ.

ЭДВАРД

28 квітня 2023, 08:35

Не треба нас шити в дурні! Ми вже надивились на "подвиги" працівник ТЦК! Не вважайте що це вам так минеться! Ви держиморди, які хапають людей, незважаючи ні на стан здоров'я, ні на інші причини з яких людина до сих пір ще не зупинилася на фронті! Нащо ви нам показуєте оркостан і його мобілізацію - ви значно гірші!!! Ми не таку Нову Україну чекаємо! Ви кидаєте людей, незважаючи на те, чи здібний він взагалі тримати зброю в руках!!! Він людина і громадянин України а ви справжні нацисти... саме вас треба на фронт і всю ту гопкомпанію бандитів з ТЦК. Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/warrussia/suddya-zlivala-fsb-dani-pro-zahisnikiv-mariupolya-711951.html © Comments.ua

Анна

28 квітня 2023, 08:27

Сьогодні вже писали, що конфлікт стався через перехожого цього, є запис зі звуком. Він образив військових сильно, за що і отримав, була би присутня, сама би врізала йому по пиці.

Зе Багевтікович

28 квітня 2023, 07:46

Брехливі покидьки... Тільки те і вміють, що звинувачувати жертву своєї агресії... Вже мовчу про незаконність існування ТЦК, і про порушення ними прав людини...


Новини