Головна Новини Суспільство Війна з Росією Винищувачі рф вдарили по Зміїному фосфорними бомбами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Винищувачі рф вдарили по Зміїному фосфорними бомбами (ВІДЕО)

Окупанти не дотрималися заяв про деокупацію острова, яку вони публічно назвали "жестом доброї волі"

1 липня 2022, 22:25 comments1649
Поділіться публікацією:

Російські винищувачі Су-30 обстріляли забороненими у всьому світі фосфорними бомбами острів Зміїний. Про це повідомляє головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Винищувачі рф вдарили по Зміїному фосфорними бомбами (ВІДЕО)

Окупанти вдарили по Зміїному забороненими бомбами (фото з відкритих джерел)

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що окупанти не дотримуються своїх "жестів доброї волі".

"Сьогодні близько 18:00 з аеродрому Більбек пара літаків Су-30 ВКС ЗС РФ двічі нанесла авіаційний удар фосфорними бомбами по острову Зміїний, де нібито "завершили виконання завдань". Керівництво збройних сил РФ не дотримується навіть власних заяв, які декларують "жест доброї волі", — заявив Залужний.

Також Залужний зазначив, що усім, хто говорить про домовленості з Росією, треба знати про такі факти.

"Єдине, в чому противник послідовний, це незмінна "влучність" нанесення ударів. Увага на відео", — заявив Залужний під опублікованим відео.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Залужний показав відео, як виганяли росіян зі ЗміїногоРосійські окупанти втекли з українського острова Зміїний. Окупанти не збиралися залишати раніше зайняту територію, але після успішної операції ЗСУ з масованим обстрілом ворожих позицій на острові у окупантів не залишилося іншого виходу, окрім як рятуватися втечею, евакуювавшись. Валерій Залужний вважає, що деокупація острова стала можливою завдяки потужним ракетним та авіаційним ударам ЗСУ. Окупантам довелося залишити острів Зміїний. Валерій Залужний також подякував західним союзникам за надані кошти поразки. 

Також "Коментарі" повідомляли, Залужний розповів, скільки ракет РФ випустила по Україні за останні чотири дні. Російські окупанти тільки за 4 дні випустили сто тридцять одну ракету. Про це заявив  головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі та начальником штабу оборони Великої Британії адміралом Тоні Радакіном, яку він провів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/156
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

2 липня 2022, 06:58

СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...


Новини