Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів, скільки ракет РФ випустила по Україні за останні чотири дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів, скільки ракет РФ випустила по Україні за останні чотири дні

Найбільша кількість ворожих ракет була випущена по Україні 4 дні тому - 53 крилатих ракети

28 червня 2022, 15:29
Поділіться публікацією:

Російські окупанти тільки за 4 дні випустили сто тридцять одну ракету. Про це заявив  головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі та начальником штабу оборони Великої Британії адміралом Тоні Радакіном, яку він провів цієї ночі.

Залужний розповів, скільки ракет РФ випустила по Україні за останні чотири дні

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

" 4 дні тому ним із різних платформ базування було випущено 53 крилатих ракети, 3 дні тому — 26 ракет, 2 дні тому — майже 40, за минулу добу — 12. Противник демонструє неабияку зухвалість у нанесенні ракетних ударів по території нашої держави.  На превеликий жаль, прицільний ракетний обстріл торговельного центру у Кременчуці забрав життя і призвів до травмування мирних мешканців", — заявив Залужний.

Окрім цього, головнокомандувач Збройних сил України повідомив, що північ Луганщини та Харківщини є регіонами, де тривають найбільш інтенсивні бойові дії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у мережу злили дані про пілотів, які запускали ракети по ТРЦ у КременчуціРосійські окупанти, які запускали ракети по ТРЦ у Кременчуці зі стратегічних бомбардувальників Ту-22м3, служать у 52-му гвардійському важкому бомбардувальному авіаційному полку. Ця військова частина 33310 базується у селищі Шайківка Калузької області. Розслідувачі з'ясували, що на озброєнні цього важкого бомбардувального авіаполку стоять саме ті Ту-22М3, які атакуватимуть ракетами Х-22 торговий центр. Командує 52-м авіаполком наразі полковник Олег Тимошин, який і несе безпосередню відповідальність за військові злочини, включаючи обстріл Кременчука та жертви серед мирних жителів. Командиром авіаційного загону в/год 33310 є майор Олексій Іваненко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини