Головна Новини Суспільство Війна з Росією Винищувач ЗСУ завдав ударів по російським складам боєприпасів на Херсонщині - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Винищувач ЗСУ завдав ударів по російським складам боєприпасів на Херсонщині - подробиці

Окупанти відступають на запасні рубежі оборони

1 липня 2022, 19:05 comments2004
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про ситуацію на півдні нашої країни станом на вечір 1 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Винищувач ЗСУ завдав ударів по російським складам боєприпасів на Херсонщині - подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що ситуація в операційній зоні південного напрямку характеризується стабільною напругою та потужним контролем наших сил.

"Противник продовжує ведення бойових дій, відступаючи на запасні рубежі оборони. При цьому застосовують тактику ракетних ударів, обстрілів важкою артилерією та реактивними системами залпового вогню щойно звільнених або глибоко тилових територій", — інформує ОК "Південь".

На Миколаївщині наші воїни збили ворожий БПЛА "Форпост", який шукав цілі для поразки.

У Херсонській області винищувач ЗС ЗСУ завдав удару по двох ворожих складах боєприпасів.

"Загалом підрозділами сил оборони виконано понад 120 вогневих завдань. Результати влучень і ворожих втрат уточнюються", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Данилов назвав причину того, чому війна в Україні буде довгою. Секретар РНБО нагадав, що Україна чекає від західних партнерів тяжкого озброєння.

Читайте також про те, що Путін нарік , що Захід підштовхує Росію до "об'єднання" з Білоруссю: подробиці. Путін заявив, що Захід своїм тиском начебто підштовхує його країну до об'єднання.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що зелений принтер знову включився : про що говорять рішення Ради – що відомо про нового омбудсмена. Верховна Рада України під час засідання підтримала низку важливих технічних євроінтеграційних законопроектів, на які від України очікують європейські партнери.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерть українців. У Кремлі знову брешуть, що не стріляють житловими будинками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини