Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вимоги до України щодо миру вже навіть висуває колаборант Пушилін
commentss НОВИНИ Всі новини

Вимоги до України щодо миру вже навіть висуває колаборант Пушилін

Колаборнат Пушилін заявив, що скептично ставиться до інформації про те, що Україна готова до переговорів

30 липня 2024, 12:28 comments1818
Поділіться публікацією:

Ініціативи про так звані мирні переговори вже навіть коментує колаборант, ватажок терористичного формування "ДНР" Денис Пушилін.

Вимоги до України щодо миру вже навіть висуває колаборант Пушилін

Колаборант Пушилін

Зокрема, він заявив, що якщо Київ справді хоче переговорів з Росією, то насамперед має змінити законодавство. На його думку, такі дії стали б першим кроком "на шляху до миру".

"Ми досить регулярно чуємо останнім часом заяви від різних представників українського "режиму" про необхідність переговорів, але я особисто поки що скептично до цього змушений ставитися. Виходячи з того, що перший крок, який потрібно зробити з їхнього боку, щоб їхні слова та заяви не були порожніми, це змінити законодавство. Адже вони самі заборонили вести переговори законодавчо", — заявив Пушилін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні справді не виключають проведення переговорів з Росією, але на справедливих умовах, які наразі ще не настали. Водночас у світі все активніше почали порушувати питання про те, що між Україною та терористичною РФ мають відбутися переговори. Зокрема, як заявив президент Фінляндії Стубб, час для таких переговорів якраз настав. За його словами, зараз Україна перебуває у кращих умовах, ніж була навесні.

Водночас, як зазначають військові, про мирні переговори починають говорити тоді, коли побоюються, що ситуація погіршиться і треба буде говорити про капітуляцію. На їхню думку, це чудово розуміє диктатор Путін. Нібито він очікує на це погіршення та капітуляцію України. Мир насправді кремлівському диктатору не потрібний. При цьому військові відзначають, що насправді ситуація на фронті погіршилася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини