Головна Новини Суспільство Війна з Росією Використовують "неймовірну" кількість сил: в ЗСУ назвали місто, яке є важливою ціллю для РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Використовують "неймовірну" кількість сил: в ЗСУ назвали місто, яке є важливою ціллю для РФ

Російські окупанти цілодобово штурмують місто, використовуючи, зокрема і погодні умови, сказав командир РУБпАК "Ахіллес"

26 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Одне з головних завдань російських  окупантів — є захоплення міста Часів Яр в районі  Бахмутського  напрямку. Місто розташоване на панівній висоті, що зробило його критично важливим для ворога. Про це  сказав керівник батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федоренко під час ефіру телемарафону.
"Одним з пріоритетних завдань противник перед собою ставить безпосередню окупацію міста Часів Яр. Це панівна висота, для них критично важливо мати успіх саме на тому відтинку", — наголошує український військовий.

Використовують "неймовірну" кількість сил: в ЗСУ назвали місто, яке є  важливою ціллю для РФ

Бої за Часів Яр (фото з відкритих джерел)

Як він стверджує,  окупанти посилюють зусилля на Бахмутському напрямку  і штурмують  Часів Яр цілодобово.

"Відверто кажучи, та кількість сил і засобів, які застосовує противник, — вона просто неймовірно велика. Але силам оборони вдається ефективно відбивати атаки противника", — сказав Юрій Федоренко.

Він ще зауважує, що не тільки це місто є гарячою точкою, загарбник рветься і на інших напрямках, зокрема, і на  Іванівському. Українським військовим  вдалось знищити  більше  20 одиниць бронетехніки під час одного з ворожих штурмів.

"Декілька днів тому був масованих штурм із залученням броньованої техніки. Противник підвозив і прикривав свої піхотні групи. Як наслідок, у зв’язку з об’єднаною роботою ряду бригад, які тримають відтинок, зокрема 92-ї штурмової, вдалося повною мірою знищити наступальний потенціал противника", — підсумував  командир батальйону.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборониПісля літнього контрнаступу, який завершився восени 2023 року, Україна перейшла до "активної оборони" та стримує російський наступ одразу на кількох напрямках. Проте за цей час Росія змогла захопити Авдіївку та ще кілька населених пунктів. Компанія Active Group провела соціологічне дослідження у якому українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини