Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони

Найбільша відповідальність за результат контрнаступу та оборону лежить на Володимиру Зеленському та партнерах України, вважають українці.

26 лютого 2024, 15:23 comments4990
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після літнього контрнаступу, який завершився восени 2023 року, Україна перейшла до "активної оборони" та стримує російський наступ одразу на кількох напрямках. Проте за цей час Росія змогла захопити Авдіївку та ще кілька населених пунктів. Компанія Active Group провела соціологічне дослідження у якому українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони.

Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони

Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group, яке було проведено 24 лютого найбільшу відповідальність за провал українського контрнаступу та оборони несе президент України Володимир Зеленський – 40,6%.

На друге місце у невдачі наступу українці назвали міжнародних союзників та партнерів України – 39,1%. Трійку лідерів замикає попередній міністр оборони Олексій Резніков – 28,2%. 

Діючий очільник Міністерства оборони Рустем Умеров посів четверте місце в опитуванні. 27,1% українців вважають його відповідальним за результати контрнаступу та оборони. На п’ятому місці опинився чинний головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський – 25,6%. Тоді як в опитуванні в грудні 2023 року українці назвали Валерія Залужного найбільш відповідальним за провал контрнаступу та оборони.

Українці назвали відповідальних за провал контрнаступу та оборони - фото 2

Кого українці вважають відповідальним за результат наступу та оборони України. Соціологічне дослідження Active Group

Найменш відповідальні за результати контрнаступу та оборони українці вважають підприємців, переселенців та волонтерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як українці ставляться до уникнення мобілізації за сплату коштів до бюджету.

Також "Коментарі" писали, що українці назвали мінімальні умови, за яких Україна може йти на мирні переговори з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

27 лютого 2024, 17:14

ПТНПНХ, ай-яй-яй. Негоже уважающему себя человеку так выражаться и тем более переходить на личности.Неумение уважать мнение отличное от вашего и неумение вести диалог показывает ваш уровень развития и он, как я вижу, где-то на уровне гопников из подворотни. Хотите поспорить - приводите аргументированные доводы, а не набрасывайтесь на людей, как собака. Я со своей стороны привел общеизвестные факты. Разве того, что я перечислил не было? Было. Разве это все в сумме не повлияло на ход войны и результаты контрнаступления? Повлияло безусловно. Ну а про пуйло - это уже ваши больные фантазии, тут я ничем помочь не могу.

сова-сова

27 лютого 2024, 12:56

от так залужний не винен народ бачить все

Максим

27 лютого 2024, 09:13

Так а де ж Залужний? Чи він ні в чому не винний???

Петро

26 лютого 2024, 20:26

Верховний....Зеленський-нічого не знає,нічого не розуміє,в його голові не впорядковані думки.

Правдоруб

26 лютого 2024, 20:04

Виноваты зеленский, ермак и все слуги народа уж точно не Украинского!!! Хотя какая разница ответственности они не понесут и людей не вернут!!! Как зеленский недавно в очередной раз заявил кто против него и его президентства тот агент кремля, вот и все так что в марте надеяться на выборы или еще чего не стоит... Украинское недо правительство переплюнуло рашку.

Aзов

26 лютого 2024, 19:43

Армия, у которой главком безбожно бухает, пишет диссертацию во время кровавой мясорубки и разожрался поперек себя шире во время войны- ну никак не может что-то выиграть. Да еще селфи, интервью и дурацкие ухмылочки при игре в политику. Весь 2023 год полностью провалил только Залужный. Зеленский выбивал для него все что можно было выдрать у импотентных тн союзников, для одной только цели-прорваться к Азовкому морю. Все бездарно просрано, силы распылены и потеряны вместе с техникой. А он вдруг прочитал старую книжку российского генерала и все понял. Бездарность, переоцененная непонятно за что. Под его мудрым руководством просран весь юг, просран контрнаступ.. в сданных Бахмуте, Северодонецке и Лисичанске даже не было каких-то укреплений и оборудованных линий обороны. Сырский принял полное отсутствие резервов и техники. И этот год будет жутким для ЗСУ.

ПТНПНХ

26 лютого 2024, 18:31

ufo, а ти дебіл одноклітинний який думає жирною дупою бо мозгів немає. Гнида ти москальська і падлюка продажна. Іди посмокчі у свого Пуйла, може хоч наїсися.

ufo

26 лютого 2024, 18:19

Sheva, объясняю по пунктам: 1) зеленский сделал из контрнаступления шоу , и у многих были зывышенные нереалистичные ожидания по этому поводу 2) Сконцентрировав в своих руках всю власть, он не сделал ничего для реальной борьбы с коррупцией, того более - она при нем достигла невиданных раньше масштабов. А это все и летние куртки по цене двух зминих и пресловутые яйца по 17 грн и " много другої хуйні", как сказал классик 3) Хамские заявления и самого президента и представителей ОП явно не пошли на пользу в переговорах с партнерами. Более того, он показательно игнорировал их настоятельніе рекомендации

Зеленский президент

26 лютого 2024, 18:11

Закалюжный виноват в провале контрнаступу. А в конце еще заявил, что ему нужно 500000 украинцев мобилизовать у Збройные Силы. И мало того, еще и не подчинился верховному главнокомандующему Зеленскому- отказался добровольно уходить, еще и выцыганил у Президента себе героя Украины. Закалюжный профнепригодный.

Sheva

26 лютого 2024, 16:36

Шо за нісенітниці, до чого тут Зеленський, до літньої компанії контрнаступу ?? Явно сайт працює на лаптєногих, фінансується звідтіля..

Sheva

26 лютого 2024, 16:33

Шо за нісенітниця.. До чого тут Зеленський до провалу в літній компанії ? Явно проплачена стаття лаптєногими..

Ігор

26 лютого 2024, 15:49

На першому місці - потужний корумпований Вирок Україні!


Новини