Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відводив підбитий літак від будинків: загинув 24-річний льотчик
commentss НОВИНИ Всі новини

Відводив підбитий літак від будинків: загинув 24-річний льотчик

З льотчиком Данилом Мурашком попрощалися 30 січня

30 січня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

В Донецькій області, виконуючи   бойове завдання 27 січня загинув 24-річний льотчик Данило Мурашко. На підбитому винищувачу,  не беручи до уваги малу висоту, герой зробив все, щоб відвести бойову машину  від житлової  забудови в населених пунктах  Краматорського  району.

Відводив підбитий літак від будинків: загинув 24-річний льотчик

Льотчик Данило Мурашко (фото: 299 бригада тактичної авіації ім. генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова)

З причини малої висоти пілот не мав можливості, безпечно катапультуватись  і загинув геройською смертю,- інформують представники  299 бригади тактичної авіації ім. генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова в соціальних мережах.

"З першого дня повномасштабної збройної агресії російської федерації офіцер сумлінно та мужньо виконував усі поставлені бойові завдання, проявляв при цьому героїчну відданість військовій справі, патріотизм та бездоганне служіння Українському народу, був відданим товаришем та  яскравим прикладом для військовослужбовців нашої частини", — розповідають військові  побратими героя

 За виявлену  під час захисту  державних інтересів особисту мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України майор Мурашко Данило Геннадійович  за поданням командування  льотної  частини представлений до присвоєння звання "Герой України" (посмертно).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на війні загинув відомий бойовий медик Роман Бабич.Ще один народний герой України та бойовий медик, що мав позивний "Диск" – Роман Бабич віддав своє життя, аби пришвидшити нашу перемогу. Як доброволець, з  2014 року  Роман  був  учасником  військових дій на Донбасі. Про  цю сумну новину проінформував  в соціальних мережах Олександр Мамай. Він  стверджує, що народний герой  врятував сотні життів українських військових. Чиїхось синів, чоловіків, батьків дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини