Головна Новини Суспільство Війна з Росією Врятував сотні життів: на війні загинув відомий бойовий медик Роман Бабич
commentss НОВИНИ Всі новини

Врятував сотні життів: на війні загинув відомий бойовий медик Роман Бабич

На фронті загинув народний герой України - Роман Бабич

26 січня 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

Ще один народний герой України та бойовий медик, що мав позивний "Диск" – Роман Бабич віддав своє життя, аби пришвидшити нашу перемогу. Як доброволець, з  2014 року  Роман  був  учасником  військових дій на Донбасі. Про  цю сумну новину проінформував  в соціальних мережах Олександр Мамай.

Врятував сотні життів: на війні загинув відомий бойовий медик Роман Бабич

Роман Бабич загинув на фронті (фото з відкритих джерел)

"Хороші новини на сьогоднішній день закінчилися. Ось і погана. На фронті загинув Роман Бабич – Народний Герой України, бойовий медик. Він особисто займався евакуацією поранених та загиблих бійців з Донецького аеропорту, Авдіївки, Пісків, Водяного, Опитного, Тоненького, з опорних пунктів шахти Бутівка, РЛС "Зеніт", – розповів про героя  журналіст.

Він  стверджує, що народний герой  врятував сотні життів українських військових. Чиїхось синів, чоловіків, батьків дітей.

"Познайомилися з Романом у 2015 році під час зйомок у селі Водяне. На жаль, йдуть найкращі...", — з гіркотою резюмує Мамай.

Якщо більш детально,  Роман Бабич  став рятівником на лінії фронту для майже   600 українських військовослужбовців. Такі дані наводять  волонтери, що представляють  проєкт "Ветерани.UA".

Бойовий медик був  військовослужбовцем 1-го механізованого  батальйону 93-ї гвардійської окремої механізованої бригади і геройські загинув, наближаючи нашу перемогу. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув відомий український фігуристПід час жорстоких боїв із загарбниками  в районі Бахмута  загинув  відомий 25-річний  фігурист Дмитро Шарпар. Про  те, що спортсмен поліг в боях на Донеччині, інформують  на сторінці Skate Ukraine  в соціальних мережах. Як стверджують представники цієї  організації, харківський спортсмен загинув  23 січня. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини