Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відсилають на м'ясо: як РФ цинічно використовує на фронті темношкірих та індусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відсилають на м'ясо: як РФ цинічно використовує на фронті темношкірих та індусів

Темношкірі найманці та індуси активно ведуть штурмові дії

23 липня 2024, 13:03
Поділіться публікацією:

Командир екіпажу БПЛА "Кара Небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Андрій Отченаш в ефірі Еспресо повідомив, що ворог залучає до бойових дій на фронті темношкірих найманців та людей індійського походження.

Відсилають на м'ясо: як РФ цинічно використовує на фронті темношкірих та індусів

Окупанти

При цьому військовий підкреслив, що ситуація на фронті залишається напруженою, російські загарбники атакують з усіх можливих напрямків, намагаючись прорвати нашу лінію оборони. За його словами, окупанти надсилають великі резерви особового складу, включаючи не лише росіян, а й найманців з інших країн.

"Ми вже помічали й темношкірих, й індусів, й інших найманців, які готові за гроші знищувати нашу країну. Вони дійсно дуже активно проводять штурмові дії, але оборону тримає бригада "Рубіж" і в них об'єктивно нічого не вдається. Навіть ті маленькі досягнення, які в них є коштують абсолютно неймовірних зусиль з величезною втратою особового складу. Коефіцієнт корисної дії при цьому абсолютно мінімальний", — пояснив військовий.

Він також додав, що ворожі найманці часто не мають належних бойових навичок та комунікації в підрозділах через мовний бар'єр.

За його словами, часто трапляється, що, наприклад, індусу наказують йти до бліндажу, але він через незнання мови йде прямо на наші позиції. Вони не розуміють російську мову та одне одного, тому це лише черговий обман.

"Я більш ніж впевнений, що цим найманцям обіцяли значно кращі умови, кращі місця, їх просто відсилають на м'ясо, на смерть, де вони абсолютно не знають що їм робити, тому просто сидять під обстрілами. Найкращий варіант, звісно, щоб жоден з представників інших народностей не йшов воювати за цей кривавий російський імперіалістичний режим", — сказав командир екіпажу БпЛА "Кара Небесна" 4-ї Бригади оперативного призначення "Рубіж".

Отченаш також розповів, що ці найманці часто потрапляють у полон, де з ними спілкуються англійською мовою, за допомогою перекладачів та навіть жестами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни використовують на фронті зброю, від якої військові просто стікають кров’ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини