Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відповімо за Київ "кремлівським дурікам", вдаримо по командним пунктам- Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповімо за Київ "кремлівським дурікам", вдаримо по командним пунктам- Арестович

Військовослужбовці ЗСУ готують відповідь окупантам на недільний ракетний удар рф по місту Києву

26 червня 2022, 19:44
Поділіться публікацією:

 За словами радника  глави Офісу президента Олексія Арестовича,   військовослужбовці Збройних сил  України готують відповідь на  недільний ракетний удар рф по місту Києву. 

Відповімо за Київ  "кремлівським дурікам", вдаримо по командним пунктам- Арестович

РФ завдала ранкового ракетного удару по Києву / фото Віталій Кличко в Telegram (фото t.me/vitaliy_klitschko)

Про це він  посадовець інформує за посередництвом свого Телеграм-каналу.

Представник Офісу президента зазначив, що  українські військові оберуть іншу мішень для  удару у відповідь, це не будуть мирні люди.

"Кремлівські дуріки думають, що ми зламаємося. А ми відповімо. Тільки не по мирних, як ви. По командних пунктах", — зазначає Олексій Арестович .

Важливо, що ранковий недільний ранок  26 червня  видався неспокійним.  Мешканці столиці чули кілька вибухів. В міських Telegram-каналах появилась інформація про те, що  мешканці деяких міст бачили ракети, які летіли в сторону  столиці

Опісля  коментар до цієї тривожної події надав  Віталій Кличко. Він сказав, що пролунали вибухи і назвав місце біди — Шевченківський район столиці. Представники  ДСНС зробили заяву, що є постраждалі городяни і  розповіли про пожежу в дев'ятиповерхівці, яку пізніше загасили.  

Представники командування Повітряних сил ЗСУ  також зазначили, що ракетні удари здійснювалися високоточними і   високовартісними російськими ракетами  з акваторії Каспійського моря. Попередньо  26 червня  були випущені від 4 до 6 ракет, дві  ракети були збиті силами українських ППО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Окупанти в Маріуполі спалили всі книжки з бібліотеки храму Петра Могили, серед них були унікальні видання. В окупованому Маріуполі окупанти рф спалили всі книжки, що  були у бібліотеці храму ПЦУ Петра Могили. Серед книг були унікальні україномовні видання.   

 
 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нік.

27 червня 2022, 07:26

чуеш пристосуванець а яке ти маеш відношен до украіни і украінців..йди паскуда на фронт і покажи кацапеня який ти херой..зеленський боіться украінців.. тому і бере собі в прислугу всенький сброд.

Василий Иванович

26 червня 2022, 21:00

Это деза или зрада? Перед ударом предупредить, куда будем бить, за такое расстреливают. Что мешает оркас переместить / спрятать командные пункты?

Ігор

26 червня 2022, 19:16

Не просто відповісти, а помінятись містами. Тобто, почати на крок випереджати, а ні на крок позаду, як завжди зараз. Їх територія повинна палати. Та дайте мотивованим працювати виїхати у Європу та сформувати націю у вигнанні.


Новини