Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомо, чому Німеччина не хоче постачати важке озброєння в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, чому Німеччина не хоче постачати важке озброєння в Україну

Німеччина відправляє Україні військове озброєння, проте не погоджується надати сучасні бойові машини БМП Puma. Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт пояснила, чому так відбувається.

24 грудня 2022, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Німеччині на початку тижня пройшла екстрена нарада міністр оборони Крістін Ламбрехт та генералів країни через кризу, яка відбулась в німецькій армії. Виявилось, що БМП в Німеччині просто зламані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Відомо, чому Німеччина не хоче постачати важке озброєння в Україну

Нымецька бойова машина піхоти Puma. Фото з відкритих джерел

Екстрена зустріч була скликана після листа  командира главі збройних сил Бундесверу. Командир скаржиться, що бойові машини його дивізії мають просто жалюгідний стан. Виявилось, що під час навчань БМП Puma мають безліч несправностей і дефектів. Німецьким військовим навіть довелось покинути один з танків після того, як він загорівся. А всі 18 машин піхоти вийшли з ладу.

"Навіть із найкращою підготовкою питання готовності транспортних засобів стало грою в лотерею", — написав своєму начальнику генерал-майор Рупрехт фон Батлер.

Таким чином Бундесвер не може відправити сучасне важке озброєння, яке прийняли на оборону Німеччини в 2014 році в Україну, замість цього можуть покладатись на попередників Puma, Marder 1970 років. Крістін Ламбрехт пояснює, що другої партії замовлень Puma, поки машина не виявиться стабільною.

"Може, й добре, що Німеччина все-таки відмовилася надіслати Україні танки", — пише видання Politico.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки українських біженців хоче залишитись в Німеччині. 

Також "Коментарі" писали про партію зенітних установок Gepard, які Німеччина планує відправити в Україну. Портал "Коментарі розібрав, що це за установка і в яких умовах вона може працювати проти ворожого вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebb

24 грудня 2022, 22:27

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини