Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий співак заявив, що кожен українець має піти до військкомату
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак заявив, що кожен українець має піти до військкомату

Коля Сєрга пояснив, чому це важливо

5 березня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Позиція українського співака Колі Сєрги  стосовно  мобілізації в Україні наступна: він переконаний, що  кожен  українець має піти у військкомат.  І  зазначає, що це не означає, що  всі відразу  будуть відправлені  на фронт.

Відомий співак заявив, що кожен українець має піти до військкомату

Коля Сєрга (фото з відкритих джерел)

"На мою думку, у цей складний час ми маємо бути відповідальними громадянами та допомагати своїй державі і своєму народу. Тому кожен має піти до військкомату, відмітитися і повернутися до своєї роботи. Не всіх одразу відправляють на фронт. Спочатку йдуть ті, хто має військовий досвід або потрібні навички. А вже потім добирають людей, які не були дотичними до військової справи", — сказав Сєрга "24 каналу".

Співак дотримується думки, що армія — велика система.  І цій системі будуть необхідні вмотивовані люди. 

"Спочатку ці люди проходять навчання та відповідну підготовку, а вже потім їх відправляють у зону бойових дій. Проте, варто зазначити, що на фронті є різні напрямки. Наприклад, робота з документами, з морально-психологічним станом, кухарі, юристи, механіки-водії, програмісти. Адже армія – це велика система і для того, щоб вона працювала збалансовано і рівномірно, необхідно забезпечити всі цехи вмотивованими, потужними виконавцями", — підсумував  український виконавець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомий український телеведучий отримав повістку в арміюЗнаний  тележурналіст Тимур Мірошниченко  не приховує, що  має повістку з військкомату.  Цей факт мав місце ще перед початком війни і  тому ведучий вирішив піти до  військкомату і  стати на облік. Відповідаючи на питання  Олега Борисова, він розповів, що зараз реалізовує проекти, пов’язані з благодійністю в тилу. Коли постане вибір  — йти до лав ЗСУ, то Мірошніченко туди  піде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини