Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий український телеведучий отримав повістку в армію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український телеведучий отримав повістку в армію: що відомо

Поки Мірошниченко залишається в тилу, але готовий за необхідності йти на фронт

28 лютого 2023, 21:45 comments2078
Поділіться публікацією:

Знаний  тележурналіст Тимур Мірошниченко  не приховує, що  має повістку з військкомату.  Цей факт мав місце ще перед початком війни і  тому ведучий вирішив піти до  військкомату і  стати на облік.

Відомий український телеведучий отримав повістку в армію: що відомо

Тимур Мірошниченко (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання  Олега Борисова, він розповів, що зараз реалізовує проекти, пов’язані з благодійністю в тилу. Коли постане вибір  — йти до лав ЗСУ, то Мірошніченко туди  піде.

"Повістка мені приходила. Я насправді був у військкоматі за кілька місяців до повномасштабного вторгнення в Україну, став на облік і все. З одного боку, я не кращий і не гірший за всіх. А з іншого, війна — це механізм, без якихось частин цей механізм не працюватиме. Поки у мене є можливість бути корисним, збирати гроші, привертати міжнародну увагу, я буду це робити", – сказав Тимур.

Ведучий розповів, що  минулого року  організував 100 заходів, а зібрані гроші перерахував  українським військовим. Це – немала сума, понад 300 мільйонів гривень. Також благодійністю займається  дружина  Тимура.Так, спільно працюючи і реалізуючи спільні  проекти, вони зібрали для  українських військових  більше  2 мільйонів  гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний український співак виставив на аукціон житло та цінні речі, щоб допомогти ЗСУ. Виконавець  рок-гурту Green Grey Андрій Яценко, якого знають, як Дизель, з початку війни проходить службу  в батальйоні "Мрія". Співак прийняв рішення  про організацію аукціону, під час якого  хоче реалізувати права на пісню "Емігрант", статуетку MTV Europe Music Awards за "Найкращого українського виконавця" і  власну першу гітару. Ще він виставить на цей захід своє помешкання  в столиці. За виручені кошти хоче надати допомогу своїм товаришам.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

28 лютого 2023, 22:17

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини