Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий бренд відновить роботу в РФ, але під новою назвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий бренд відновить роботу в РФ, але під новою назвою

Магазин одягу Zara продовжуватиме працювати в Росії та, ймовірно, змінить назву на New Fashion

25 жовтня 2022, 20:36
Поділіться публікацією:

Відомий бренд Zara збирається повернутися на ринок Росії, магазини одягу можуть знову відкритися під назвою  New Fashion. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Forbes.

Відомий бренд відновить роботу в РФ, але під новою назвою

Zara відновить роботу в Росії (фото з відкритих джерел)

За інформацією ЗМІ, в РФ відновлять свою роботу не тільки Zara, але й інші бренди самого великого продавця одягу у світі, мова йде, про компанії nditex — Pull&Bear, Bershka та Stradivarius. Але кілька брендів, наприклад, Massimo Dutti, Oysho та Zara Home, повність підуть з російського ринку.

У Forbes наголошують, що нові магазини, можливо, знову відкриються у Росії весною 2023 року.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомий спортивний бренд повертається до Росії. Reebok — відома спортивна компанія з виробництва спортивного одягу, взуття та аксесуарів повертається на ринок окупантів. Речі будуть продаватися через інший бренд, а  не в оригінальних магазинах. Спортивні товари Reebok можна буде купити магазинах турецького холдингу Flo, адже компанія отримала право на реалізацію бренду. Окрім цього, клієнтам з Росії почали приходити листи з повідомленням про те, що на території країни бренд відновлює свою роботу. Але точних термінів продажу нема. "Компанія ТОВ "ФЛО Взуття ру" отримала право здійснювати продаж товарів під брендом Reebok в Росії, поспішаємо поділитися цим, поки роздрібні та інтернет-магазин Reebok призупинили свою роботу", — йдеться у повідомленні.

Також "Коментарі" писали про те, чи готові іноземці платити за бренд "зроблено в Україні". Війна в Україні привернула увагу всього світу. Події, що відбуваються в нашій країні не зникають з головних шпальт світу. Україна, як бренд стала широко впізнавана, але чи готові іноземні громадяни купувати українське? Адже, навіть у вітчизняних магазинах українські товари можуть коштувати дорожче ніж імпорт.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини