Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий спортивний бренд повертається до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий спортивний бренд повертається до Росії

Товари Reebok будуть продавати в магазинах турецького холдингу Flo

22 серпня 2022, 16:14 comments1732
Поділіться публікацією:

Reebok — відома спортивна компанія з виробництва спортивного одягу, взуття та аксесуарів повертається на ринок окупантів. Речі будуть продаватися через інший бренд, а  не в оригінальних магазинах. Про це повідомляють пропагандистські "РИА Новости".

Відомий спортивний бренд повертається до Росії

Reebok повертається до Росії під новим брендом (фото з відкритих джерел)

Спортивні товари Reebok можна буде купити магазинах турецького холдингу Flo, адже компанія отримала право на реалізацію бренду.

Окрім цього, клієнтам з Росії почали приходити листи з повідомленням про те, що на території країни бренд відновлює свою роботу. Але точних термінів продажу нема.

"Компанія ТОВ "ФЛО Взуття ру" отримала право здійснювати продаж товарів під брендом Reebok в Росії, поспішаємо поділитися цим, поки роздрібні та інтернет-магазин Reebok призупинили свою роботу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, хто так і не наважився підтримати санкції проти РФ. Лише половина Великої двадцятки ввела санкції проти Росії за повномасштабне військове вторгнення в Україну. Тим самим Путіну та його режиму вдалося уникнути цілковитої ізоляції у світі. Видання зазначає, на сьогоднішній день склалася така ситуація, що переважна більшість країн світу не готова підтримати ініціативу США та країн Європи щодо ізоляції Путіна та Росії. Як зазначається в інфографіці Bloomberg, не підтримували санкції такі країни, як Бразилія, Китай, Індонезія, ПАР, Індія, Туреччина, Саудівська Аравія, Аргентина. Так у матеріалі йдеться, що той самий прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді кілька днів тому провів телефонну розмову з президентом Росії Путіною. Тема війни в Україні його не дуже хвилювала, а ось питання, як наростити торгівлю між Індією та Росією, дуже хвилювало.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини