Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомі втрати росіян за даними американської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі втрати росіян за даними американської розвідки

Згідно з даними розвідки США, росіяни втратили на війні значно більше людей ніж за попередніми прогнозами.

21 січня 2023, 16:19 comments1413
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британське видання The Sun спираючись на дані американської розвідки стверджує, що росіяни втратили у війні з Україною 188 тис. осіб. Сюди включені загиблі та поранені солдати армії РФ. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на The Sun.

Відомі втрати росіян за даними американської розвідки

Російські солдати. Фото з відкритих джерел

Величезну цифру загиблих та поранених, як стверджує британське видання, було озвучено під час зустрічі контактної групи міністрів оборони НАТО та союзників на американській військовій базі Рамштайн. Показник у майже 200 тис. значно перевищує попередні дані, які були оприлюдненні міністром оборони Великобританії Беном Воллес в кінці 2022 року. Тоді британській військовий повідомляв про втрати у 100 тис осіб.

Американський генерал Марк Міллі підтверджує, значні втрати Росії у війні. Військовий не назвав конкретних цифр та повідомив, що кількість жертв значно перевищує 100 тис.

"Вони зазнали величезної кількості втрат серед своїх військових, включаючи військових і групу найманців Вагнера", — говорить Міллі.

За даними Генштабу України станом на 21 січня росіяни втратили понад 120 тис. особового складу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію колишнього генерала НАТО на рішення союзників України, зокрема і Німеччини не відправляти танки на фронт. За словами Ганс-Лотара Домрезе в України немає часу на обговорення питання постачання танків.

Також "Коментарі" писали про те, яких союзників у війні проти України має Росія та її президент Володимир Путін. Окрім очевидних Білорусі та Ірану, до когорти союзників Росії відносять Китай, ПАР та Північну Корею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:44

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини