Головна Новини Суспільство Війна з Росією Видно густий чорний дим: під Мелітополем горить база окупантів - що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Видно густий чорний дим: під Мелітополем горить база окупантів - що відомо

Місцеві жителі почули близько 25 вибухів

12 липня 2022, 15:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Під Мелітополем пролунали вибухи. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, посилаючись на слова місцевих мешканців.

Видно густий чорний дим: під Мелітополем горить база окупантів - що відомо

Пожежа. Іллюстрація

"За інформацією місцевих мешканців, горить база військової частини МНС у селищі Мирне Мелітопольського району, яку захопили окупанти", — Іван Федоров.

Повідомляється, що саме туди окупанти перевезли свою військову техніку після того, як тиждень тому ЗСУ завдали руйнівних ударів по російській базі в районі аеродрому у Мелітополі.

"Жителі поблизу Мирного почули близько 25 вибухів. З боку бази окупантів здався густий чорний дим", — розповів Федоров.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зростання інфляції в Україні: у НБУ розповіли, як змінилися ціни в червні. Нацбанк дав прогноз щодо зростання інфляції в Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що скільки грошей перевели українці на потреби ЗСУ: з'явилися результати нового дослідження. Найбільше коштів перевели у березні. Детально про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський жорстко відреагував на рішення Канади щодо турбіни для "Північного потоку-1" Росії. На думку Зеленського, у Москві сприймуть таке рішення виключно як вияв слабкості.

Також "Коментарі" інформували про те, що газовий шантаж "Північним потоком-1": як Росії вдалося обійти санкції і "переконати" США, Канаду та ЄС. Канада вирішила зробити виняток із санкцій, щоб повернути Німеччині турбіну, необхідну для обслуговування газопроводу "Північний потік-1".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини